5 znamení zvěrokruhu, která Raci nenávidí nejvíce

5 znamení zvěrokruhu, která Raci nenávidí nejvíce
Ne všichni lidé si spolu rozumí za všech okolností. Možná se Vám stalo, že Váš vztah s Rakem byl naprosto v pořádku, ale jakmile jste se začali poznávat více, Váš partner či kamarád Rak se od Vás začínal distancovat, až od Vás odešel natrvalo. Raci to dělají lidem, kteří jsou podle nich sobečtí a neloajální. Najdete své znamení v tomto článku?

Blíženci (21. května – 21. června)

Jste člověkem, se kterým Rak nechce být nejvíce. Jste příliš nepředvídatelní, Rak chce mít klid a mír, chce vést poklidný život, jenže Vy se rozhodujete unáhleně a mnohdy úplně jinak, než jak by Rak očekával. Pokud vstoupíte do jakéhokoliv vztahu s Rakem, který vztah bude brát vážně, a ukážete mu, že jste ve vztahu nestálí a často neloajální, pro toto znamení to bude znamenat, že Vám nemůže věřit.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste další na seznamu lidí, které Rak příliš nemusí. Je to kvůli Vaší nečekané výbušnosti a změnám nálad. Soustředíte se pouze na svůj cíl a nedělá Vám problém v tuto dobu zahodit svou rodinu za sebe, pokud Vám dostatečně nevěří.

Rak je přesný opak, pro svou rodinu by udělal cokoliv a klidně by změnil své plány, pokud se jeho rodině nebo přátelům nelíbí. Hádky vzniknou především kvůli Vaší neschopnosti vcítit se do jeho osoby a pochopit jeho myšlenky.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše bezstarostnost může zahubit Váš vztah s Rakem. Taktéž může být brzy problém, že se Raka budete snažit vylákat ven za účelem zábavy. Jakkoliv jste nadšeni ze zážitků mimo svůj domov a mimo domovy všech ostatních, tento člověk s Vámi tuto radost rozhodně sdílet nebude.

Raději je doma než venku, o přírodě ani nemluvě, tu si rád vytváří doma, pokud v ní chce být. Po čase Vás to omrzí a začnete se mu vyhýbat, což je důvod, proč Rak nenávidí Vaše znamení.

sourozenci
Zdroj: Cookie Studio / shutterstock | rozdíly ve vztahu

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste pravý opak Raka. Rak chce mít klid, zatímco Vy se nestydíte vybrat slova, která nejvíce zraní co nejvíce lidí kolem Vás, pokud máte špatnou náladu. Téměř nic neberete vážně, pokud se to netýká Vašeho postupu v kariéře, což je chování, které Rak nedokáže pochopit. Vaše manipulace je dalším faktem, proč se Vám Rak co nejvíce vyhýbá. Také nenávidí, pokud před ním držíte nějaká tajemství.

Lev (23. července – 22. srpna)

Oba milujete loajalitu a ceníte si jí. Nicméně mezi Vámi a Rakem je mnoho rozdílů, které Vašemu vztahu brání. Nutíte ho vzhlížet k Vám jako k někomu, kdo znamená více, bez ohledu na to, zda to skutečně chce.

Touha být středem pozornosti je to, co Váš vztah úspěšně ničí. Navíc máte tendenci přebírat mu jeho přátele. Pokud se tak stane, Rak začne okamžitě žárlit a stane se sobeckým, což může vyústit v konec vztahu mezi Vámi a ním.

Zdroj článku: