Výklad tarotových karet na tento víkend: Býci dotáhnou všechny projekty, Raky čeká krásný víkend

Výklad tarotových karet na tento víkend: Býci dotáhnou všechny projekty, Raky čeká krásný víkend
Co vás čeká tento víkend? Adventní čas bývá časem pohody, lásky a těšení se na vánoční svátky. Bude ale vše probíhat přesně tak, jak bychom si přáli my? Pojďme společně nahlédnout pod tajuplnou pokličku tarotových karet! 

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Klid, pohoda, harmonie, rodina... To jsou pojmy, které vás budou obklopovat po celý víkend, co víc si přát? Devět pohárů vám přináší opravdu zasloužený čas, a vy se tak budete radovat z každé maličkosti. Rozdávejte také úsměvy a podporu kolem sebe, vaši blízcí to velmi ocení. Navíc v tento sváteční čas všichni trochu té pohody kolem vás také potřebují.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Díky Desítce holí o víkendu v klidu dotáhnete všechny vaše projekty. Kromě materiálních záležitostí se zkuste také chvíli věnovat svému duševnímu stavu. Co takhle vyzkoušet meditaci nebo jógu? Zklidněte se a odpočiňte si. A že na to nejste? Najděte si to, co vás naplňuje.

Blíženec (21. 5. – 21. 6.)

Co jste si zaseli, to si také sklidíte. Karta Spravedlnost bude mít o víkendu nad vámi velkou moc. Chovejte se tedy k lidem přesně tak, jak chcete, aby se oni chovali k vám. Zamyslete se nad svým chováním k druhým a zkuste ho změnit! Dejte si pozor na to, abyste tím někomu neublížili.

Nad Blíženci bude mít moc spravedlnost. Zdroj: William Potter/ Shutterstock

Rak (22. 6. – 23. 7.)

Šest mečů vás vynese ke hvězdám a zajistí vám krásný víkend. Všechny překážky, které jste museli v práci překonat, jsou již za vámi, a vy si tak můžete užít chvilku klidu. Nenabalujte si na sebe další povinnosti a užijte si volno se svou rodinou a přáteli. Co si takhle zajít na vánoční trhy?

Lev (24. 7. – 23. 8.)

Osm pentaklů vás nabádá k šetřivosti a opatrnosti. Je ideální čas k tomu, abyste si prošli své domácí finance a začali si odkládat nějaké peníze stranou, časem se vám budou určitě hodit. Příští týden vás v práci čeká náročný projekt a řada úkolů, na které se již o víkendu můžete alespoň v myšlenkách připravit.

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Sobotní odpoledne přímo vybízí k tomu, abyste nějaký čas strávili se svými příteli, které jste již delší dobu neviděli. Uspořádejte menší párty u vás doma nebo si společně zajděte na dobrou večeři. Toto společné setkání obohatí váš život.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Sdílejte své pocity s ostatními, zejména se svými nejbližšími. Láska, spokojenost a radost vám karta Deset pohárů přináší po celý víkend, tak toho využijte ve svůj prospěch. Sobotní večer je také vhodný k tomu, abyste se seznámili s novou osobou, která sehraje důležitou roli ve vašem životě.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Karta Smrti vás nabádá k rozhodnutí, které již delší dobu odkládáte. Vše, co uděláte pro zdárné ukončení vašeho trápení, bude mít příznivý dopad na váš další život. Proto již na nic nečekejte a jděte do toho, hvězdy vám přejí!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Zahoďte chmury za hlavu a začněte se radovat, vždy se najde nějaký důvod k oslavě. Páže pentaklů vás ochrání a má na vás také velmi příznivý vliv ohledně vašeho zdraví a financí. Daří se vám velmi dobře, a tak si večer zajděte do společnosti a bavte se!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Buďte opatrní, situace kolem vás se docela dost vyhrotila, a tak se raději stáhněte do ústraní a počítejte s tím, že budete muset udělat nějaký kompromis, aby se to celé ještě více nezhoršilo. Král mečů vám radí raději v klidu vše promyslet a vyčkat.

Kozoroh musí udělat kompromis. Zdroj: Prazis Images/ Shutterstock

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Všechny vaše problémy se vyřeší pouze v případě, že dokážete zachovat klidnou hlavu. Pět pentaklů vám radí, abyste si dali pozor na své peníze, mohli byste o ně na nějaké víkendové akci přijít.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Nezáleží na vaší minulosti. Vy jste tady a teď a tím také žijte. Vaší kartou je Šest holí, což je karta, která má sílu urovnat všechny spory. Pokud tedy máte nějaké problémy v rodině, v práci, s přáteli, je nejlepší příležitost k omluvě či vysvětlení.

Zdroj článku:
  • Autorský text