Inspirativní slova, která potřebujete slyšet, podle vašeho znamení

Inspirativní slova, která potřebujete slyšet, podle vašeho znamení
Pokud jsme smutní nebo nevíme, kudy kam, trocha té inspirace se vždy hodí. V tomto článku se můžete dozvědět, jaká inspirativní slova potřebujete slyšet v závislosti na vašem hvězdném znamení. Inspirujte se těmito větami a zlepšete si den.

Beran (21. března – 19. dubna)

„Nepotřebuješ vždy plán. Někdy jen potřebuješ dýchat, věřit, nechat jít a uvidět, co se stane.“ (Mandy Hale) Jste člověk, který vždy potřebuje vymyslet nějaký plán. Měli byste vědět, že nemůžete svými činy ovládat celý svět.

Býk (20. dubna – 20. května)

„A náhle víš… že je třeba začít něco nového a věřit kouzlu začátku.“ Děsí vás, že byste měli začít něco nového, ovšem dokud to nezkusíte, budete se stále točit v kruhu.

Blíženci (21. května – 21. června)

„Neměj strach jít sám. Neměj strach mít to rád.“ (John Mayer) Sdružujete se ve skupině více lidí a život o samotě si nedokážete představit. Přesto zjistíte, že jeden den bez lidí může být pro vaši psychiku přínosný.

Rak (22. června – 22. července)

„Procvičuj svou mysl, abys ve všem viděl to dobré.“ Trpíte častými změnami nálad a během vaší špatné nálady si neuvědomujete, kolik pozitivních věcí se kolem vás děje.

Lev (23. července – 22. srpna)

„Buď laskavý, neboť každý člověk je jako účast v bitvě, o níž nic nevíš.“ Velice rádi jste hádaví a svůj vztek ventilujete na ostatní lidi. Ovšem nikdy nevíte, na koho narazíte.

Panna (23. srpna – 22. září)

„Odpočiň si. Nebuď na sebe tak tvrdý. Žiješ a učíš se. Odpusť si a rosť pomocí zkušeností.“ To je citát speciálně pro vás, neboť vaše chyby jsou pro vás zklamáním.

Váhy (23. září – 23. října)

„Mluv pravdu, i když se ti třese hlas.“ Pokud dojde ke konfrontaci a vy se musíte postavit sami za sebe, zakolísá vám hlas a vy vyhovíte ostatním. Takto nebudete nikdy šťastní.

Štír (24. října – 21. listopadu)

„Pokud chceš být důvěryhodný, buď upřímný.“ Jste hodně tajnůstkářští a přitom chcete, aby vám lidé věřili a říkali vám všechno. Zkuste trochu více věřit lidem, pokud od nich očekáváte totéž.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

„Trpělivost není schopnost čekat, ale schopnost dobrého přístupu během čekání.“ Neradi čekáte, lépe řečeno nečekáte nikdy. Vždy potřebujete nějaké vzrušení v životě. Tato slova vám mohou pomoci lépe přečkat čekání.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

„Náš hlavní účel v tomto životě je pomáhat ostatním. A pokud nemůžeš pomoci ostatním, alespoň je nezraňuj.“ (Dalajláma) Pokud jste naštvaní, pamatujte na tato slova a nezraňujte city ostatních.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

„Mít měkké srdce v tomto krutém životě je kuráž, ne slabost.“ Tento citát je přesný opak toho, co cítíte, ovšem pokud se zamyslíte, dá vám smysl.

Ryby (19. února – 20. března)

„Nic tě nedrží zpátky více než tvoje nejistota.“ Toto jsou inspirativní slova speciálně pro vás, poněvadž vám mohou pomoci zlepšit váš život.

Zdroj článku: