Jak zvládnete nešťastný vztah podle vašeho znamení

Jak zvládnete nešťastný vztah podle vašeho znamení
Být v nešťastném vztahu je holé neštěstí. Většinou jsou to vztahy, kdy si lidé vzájemně nevěří a podezřívají se každý den hned několikrát. Ještě horší to je, pokud jsou ve vztahu lidé, kdy jeden druhému nevěří, zatímco druhý tomu prvnímu stále plně věří. Jak se s takovým vztahem vypořádáváte vy? Zde je odpověď z pohledu astrologie.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nějaká ta emoce kvůli špatnému vývinu vztahu proběhne, nicméně jste natolik nezávislí, že partnera pošlete pryč nebo od něho odejdete. Neexistuje nikdo, kdo by vás držel ve špatném vztahu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud se ocitnete v takovémto vztahu, nesete to opravdu těžce. Nechcete odejít, protože jste loajální ke svému partnerovi. Bez pomoci budete v tomto stavu uvězněni a na denním pořádku budou hádky.

Blíženci (21. května – 21. června)

Špatný vztah spíše nezvládáte než zvládáte. Nevíte, jak máte jednat a co máte dělat, aby to vašeho partnera přimělo zlepšit své chování. Máte vysokou pravděpodobnost, že budete trpět až do konce života.

Rak (22. června – 22. července)

Po delším přemýšlení dospějete k závěru, že to s partnerem nikam nepovede. Buď zůstanete uvězněni nebo ze vztahu odejdete, ale trpět budete v obou případech.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vnitřně trpíte, navenek však pro vás nic není nemožné. Ačkoliv dotyčnou osobu milujete, jste ochotni udělat vše pro to, aby špatný vztah skončil nebo se zlepšil.

Panna (23. srpna – 22. září)

Rozejdete se, ale nejdříve si váš partner i vaši sousedé vyslechnou silnou spršku emocí, kterou ze sebe vypustíte. Naštve vás, kolik zbytečného času jste do vztahu investovali.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud jste ve vztahu jako ve vězení, kde na vás dohlíží konfrontace, vztah okamžitě opustíte. Nikdy však nezapomenete na daného člověka. Budete ho milovat a připomínat si bolest, jíž vám způsobil.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Budete se snažit klidně i násilím změnit váš vztah k lepšímu. Jakmile vzdáte své snahy a odejdete. Jakkoliv vítězství je pro vás stále vítězstvím.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Napřed nevíte, jak máte na novou situaci ve vztahu reagovat, ale poté se od partnera oprostíte a půjdete si svou vlastní cestou.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Neustále se pokoušíte napravit chyby ve vztahu, dokud si nepřiznáte, že to nemá cenu. Ještě chvíli se pokusíte se s partnerem udobřit, poté vztah musí skončit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nebudete si vědět rady, co máte dělat, a místo toho, abyste tuto situaci začali co nejdříve řešit, sami sobě kladete otázky, proč se to děje zrovna vám a co máte dělat.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud se ve vašem vztahu vyskytne problém, víte, co je pro vás správné, a podle toho se zachováte. Jde jen o to, jak nadějně vztah cítíte.

Zdroj článku: