Co byste měli přestat dělat podle astrologie?

Co byste měli přestat dělat podle astrologie?
Každý má vlastnost, která mu úplně nepomáhá být oblíbeným člověkem. Nejhorší na těch vlastnostech je, že ubližují nejen ostatním, ale hlavně nám samotným. Jaké to jsou? V tomto článku se dozvíte, co byste měli přestat dělat podle astrologie.

Beran (21. března – 19. dubna)

Měli byste přestat být tak náladoví a výbušní, jelikož jste si vaším chováním již několikrát zničili dobrý vztah s jiným člověkem. Pamatujte na to, že ostatní lidé nepřemýšlí stejně jako vy.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste velmi nekompromisní, pokud se dostanete do hádky s jiným jedincem. Měli byste jiným lidem více naslouchat a pěstovat si schopnost vcítit se do kůže jiných. Poslouchejte, co vám ostatní říkají.

Blíženci (21. května – 21. června)

Až příliš často necháváte svou nervozitu, aby vám ničila život. Jakmile jste nervózní, necháváte ostatní, aby vám říkali, co máte dělat. Nedělejte to. Přizpůsobivost je krásná, ale vše má své meze.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše nejhorší vlastnost je nejistota. Jakmile jste nejistí, měníte své nálady, což vám na oblíbenosti nepřidá. Zapomeňte na strach z nejistoty. Zkuste se mu postavit. Nejvíce se bojí ten, kdo nikdy nepřekročil práh.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pýcha bude vaše zkáza. Rádi byste dokázali něco velkého, bohužel pro vás jste přesvědčeni, že jste natolik úžasní a schopni dokázat cokoliv, že se nakonec stanete línými.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše až příliš vysoká očekávání vám ničí vztahy nejen s ostatními, ale také se sebou samými. Máte pocit, že nikdo včetně vás není hodný žít plnohodnotný život. Myslete na to, že nikdo není dokonalý.

Váhy (23. září – 23. října)

Měli byste se přestat vyhýbat konfrontacím. Jakmile se ve vašem životě objeví problém, jste schovaní v bezpečí domova, dokud nepomine. Zároveň se litujete. Toto k rozumnému řešení nevede.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pro vás by bylo nejlepší, kdybyste začali důvěřovat ostatním lidem a přestali na ně žárlit. Pamatujte, že ne vždy se všechno povede podle plánu a že po každé temné noci následuje jasnější den.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Začněte si uvědomovat, že všechno má své důsledky. Pokud se cítíte zatlačeni do kouta, máte ve zvyku druhým lhát, jen aby vám věřili. Nicméně pravda se vždy ukáže.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nejste děd Vševěd, tak se tak nechovejte. Myslíte si, že víte a znáte všechno, a ostatní poučujete o jejich chybách. Nezapomeňte, že u slabších jedinců toto chování může vyvolat duševní nemoc.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Příliš se uzavíráte před ostatními, což není dobře. Dokážete se skvěle bavit, ale jakmile jde o emoce, neukazujete ty pravé, jen se přetvařujete, abyste byli pro ostatní zajímaví.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše nejhorší vlastnost je vaše až příliš přecitlivělá povaha. Na druhou stranu víte, jak mít, co chcete. Přestaňte si hrát na toho největšího chudáka na planetě Zemi, tomu se říká citové vydírání.

Zdroj článku: