Která 3 znamení milují videohry a bývají v nich nejlepší? Jaký mají styl hraní?

Která 3 znamení milují videohry a bývají v nich nejlepší? Jaký mají styl hraní?
Videohry pro některé tvoří velkou část života. Jde v podstatě o úplně jiný svět, ve kterém nemusí platit žádná pravidla. Proto se při hraní jednotlivá znamení zpravidla nechovají úplně stejně jako v reálném životě. Kdo podle astrologie patří mezi největší hráče a jaký mají tato znamení herní styl?

Blíženci

Blíženci jsou podle webu Lickd nejpočetnějším znamením mezi herními influencery. Bude to pravděpodobně tím, že jsou přirozeně zvídaví a umí se pro věc skutečně nadchnout. Také jsou hodně povídaví, a pokud jsou do něčeho zapálení, rádi se o to podělí s ostatními. Hry jsou pro ně skvělým pobavením, protože jim zajistí nové podněty, díky kterým se nikdy nezačnou nudit.

Také v nich mohou nasytit jejich potřebu komunikovat a seznamovat se, protože u her se mohou spojit s lidmi z celého světa nebo si zavolat se svými přáteli, zatímco společně bojují proti zlu.

Ideální jsou pro ně hry, ve kterých mají na výběr z více možností a mohou si obsah přizpůsobovat dle svého vkusu. Potřebují totiž časté změny, jinak je jednotvárnost rychle omrzí. Když hrají, chtějí vyzkoušet všechno, takže z větší rozmanitosti hry mají vždy radost, protože jim to nabízí více herních zážitků.

Stejně jako v životě by i při hraní nejraději vyzkoušely úplně všechno a zahráli si všechny hry, které existují. Podle toho jejich herní styl také vypadá. Snaží se zkrátka prozkoumat každý kout herního světa. Radost budou proto mít z každé hry, dokud ji tedy zase nevymění za nějakou zajímavější.

Beran

Berani hrají hry jednoduše proto, že jim přináší radost a dostávají je daleko od všech problémů. Hraní jim dokáže zpříjemnit dlouhou chvíli a zvládnou si u něj skutečně oddychnout a odreagovat se. Mají rádi akci a užívají si, když jsou ve vedení, což jim hry mohou snadno a rychle nabídnout. Navíc rádi přijímají všemožné výzvy a řeší těžké úkoly.

Při hraní si také užívají detaily, ať už grafické či příběhové. Jsou ale hodně divocí a soutěživí, takže je nejvíce potěší bojové či soutěžící hry, ve kterých budou moci bojovat za tu nejlepší pozici. Jsou hodně sebevědomí, takže nadšení pro pořádný boj jim nikdy nebude chybět.

zdroj: Shutterstock / charnsitr

Střelec

Střelci milují hry hlavně díky své dobrodružné a objevitelské povaze. Rádi prozkoumávají nová herní prostředí a snaží se z nich vstřebat co nejvíce. Snaží se čas, ve kterém hrají, využít naplno, ale také rádi zkouší nové hry, které jim poskytnou novou herní zkušenost. Nenechte se ale jejich průzkumnictvím zmást. Dokáží si totiž dávat pozor i na své skóre a porazí vás zrovna v tu chvíli, kdy to nejméně čekáte.

Určitě je potěší hry na telefon, které jsou pro ně praktické a pohodlné hlavně při cestování nebo jejich oblíbených aktivitách. Mohou být také hodně propracované a doplněné o zajímavé detaily, které Střelce zaujmou. Toto znamení ale netíhne k násilí a raději vše bere s humorem a optimismem. Jsou pro ně tedy lepší hry, ve kterých nejde o souboje či války, ale spíše ty, u kterých se pobaví a načerpají inspiraci.