Test lásky podle znamení: Zjistěte, jak se k sobě hodí vaše znamení horoskopu a znamení vašeho protějšku

Test lásky podle znamení: Zjistěte, jak se k sobě hodí vaše znamení horoskopu a znamení vašeho protějšku
Možná máte vyhlídnutý svůj vysněný protějšek nebo jste se svým partnerem už na dobré cestě, ale přesto nemáte jistotu, jak to vám dvěma bude klapat. Na to vám dokáží odpovědět hvězdy!  

Býk a Kozoroh 

Jste vy a váš partner ve znamení Býka a Kozoroha? Pak se můžete radovat, protože jste vyhráli dokonalou kombinaci! Obě znamení jsou pevná, stabilní a pragmatická. Oba se rozhodujete zvláště rozumem, ačkoli vaše city jsou silné a opravdové.

Kozoroh svou lásku však neumí dávat plně najevo a působí poněkud chladně, ale můžete si být jisti, že uvnitř se skrývá velmi citlivý člověk! Býk je zase na rozdíl od

Kozoroha více duchovně založen a je ve vztahu laxnější a lehkovážnější. Nicméně do budoucna se můžete těšit na dlouhotrvající a fungující vztah, neboť si oba zakládáte na pevných hodnotách, tradicích a kariérním růstu. Vaše láska nevyprchá ani po letech a stále si budete oporou! 

Beran a Lev 

Tato dvě živelná znamení ovládaná ohněm čeká jiskřící a vzkvétající vztah. Tato dvojice má pocit, že spolu dokáží všechno a mnohdy to tak skutečně je, neboť je spojuje silná životní energie. Oba dva jste velmi silní jedinci s velkými ambicemi a elánem. Mezi vámi to bude skutečně jiskřit, což vám může mnohdy okolí závidět.

Budete si ve všem dokonale rozumět a navzájem se podporovat. Jste také oba velmi ctižádostiví a budujete si pevné zázemí a kariéru. Ve vašem vztahu nezavládne nuda ani stereotyp. Jste jednoznačně stvoření jeden pro druhého a společně dokážete velké věci!  

Jste jednoznačně stvoření jeden pro druhého, Zdroj: Kitja Kitja / Shutterstock

Panna a Váhy 

Pokud jste se s partnerem shledali v této kombinaci, můžete se těšit na skvělé fungující partnerství. Oba jste racionálně založeni, takže si budete dobře rozumět a komunikace pro vás nebude problém. Jste však poněkud kritičtí ke svému okolí a stejně tak i reagujete na veškeré podněty.

Nicméně váš vztah nakonec zasrší optimismem, o což se postarají veselé Váhy. Také ve svém okolí budete velmi oblíbení, jelikož máte s lidmi pochopení a vždy někomu rádi nabídnete pomocnou ruku. Pannu může občas potrápit nestálost a svobodomyslnost Vah, Váhy mohou zase nevlídně vnímat oblíbenou disciplínu a řád Panny.  

Ryby a Býk 

Spojení těchto dvou znamení představuje dlouhodobý a harmonický vztah! Váš vztah překoná všechny překážky a budete se dokonale doplňovat. Ryby jsou citlivé, vnímavé a pozorné, tudíž budou Býka vždy ve všem podporovat. Býk je oproti Rybám více přízemní a působí chladněji, ale vždy bude ke svému protějšku pozorný. Dokáží se společně vždy domluvit a řešit věci s poklidem, protože jsou oba mírné povahy a zároveň rodinné typy.

Kombinace těchto dvou znamení slibuje pevný a dlouhotrvající svazek plný harmonie a porozumění.  

Zdroje článku: