Výklad tarotových karet na měsíc leden 2023 pro jednotlivá znamení

Výklad tarotových karet na měsíc leden 2023 pro jednotlivá znamení
Tarotových karet se lidé mnohdy velmi bojí. Kromě krásných a optimistických karet mají totiž v zásobě také hodně karet negativních, které nás varují před nepříjemnými událostmi. Právě přesnost a upřímnost jsou ale nejlepšími vlastnostmi těchto karet.  

Co předpovídají jednotlivým znamením na leden 2023? Máte se připravit na komplikace, nebo se naopak můžete těšit na krásné a šťastné dny? A jaká oblast života bude v lednu nejvýznamnější právě pro vaše znamení?

Beran (21. 3. 20. 4.) 

V lednu si dejte velký pozor, abyste se nenechali zatáhnout do rodinných sporů a konfliktů. Některý člen rodiny se může zachovat poněkud zákeřně a rozpoutat menší válku. Nemusí se jednat o nikoho blízkého, ale i vzdálená tetička vám může pořádně zatopit. Pokud ale budete celou situaci sledovat zpovzdálí, nemusíte se ničeho bát. 

Býk (21. 4. 21. 5.) 

Leden pro vás bude poměrně náročným měsícem. Nahrne na vás mnoho úkolů nejen v práci, ale také doma. Je velmi důležité, abyste mobilizovali veškeré své síly a zároveň zachovali klid a rozvahu. Nepodléhejte panice a nenechte na sebe příliš působit stres a negativní emoce. 

Blíženec (22. 5. – 21. 6.) 

V lednu můžete potkat člověka, který vás naprosto okouzlí. Bude vás to k němu táhnout více, než je zdrávo. Je ale důležité, abyste mu nepodlehli. S touto osobou vás nic dobrého nečeká a zbyly by vám jen oči pro pláč. Sundejte si růžové brýle a raději naslouchejte své intuici. 

Rak (22. 6. 22. 7.) 

Tento měsíc by se vám mohla podařit začít nový a krásný vztah, který vám dovolí vznášet se hlavou trochu v oblacích. Přinese vám mnoho radosti a krásných dnů. Nemusí se nutně jednat o vztah partnerský. Krásné pocity vám může přinést i nové přátelství. 

 

Lev (23. 7. 22. 8.) 

V lednu se snažte soustředit více na sebe. Čas věnujte především sebepoznání. Naučte se vnímat, interpretovat a respektovat své emoce a city. Začněte také více naslouchat svému tělu. Rovnováha pro vás bude tento měsíc velmi důležitá. 

Panna (23. 8. 22. 9.) 

V lednu se vám bude dařit opravdu skvěle. Máte kolem sebe úžasné lidi, a možná dokonce i pravou lásku. Kolo štěstí se otočilo ve vás prospěch. Vy ale budete mít tendence dívat se více na to, co nemáte, a vůči darům, které vám osud nabízí, budete trochu slepí. Buďte více vděční a mějte oči otevřené. 

Milostné vzplanutí, zdroj: oneinchpunch/Shutterstock

Váha (23. 9. 23. 10.) 

Leden pro vás bude měsícem zvratů a nenadálých událostí. Na konci ledna nebude ve vašem životě téměř nic takové, jako bylo na konci roku 2022. Všechny tyto změny ale budou v konečném důsledku velmi pozitivní a příznivě ovlivní váš život. 

Štír (24. 10. 22. 11.) 

Tento měsíc si budete připadat poněkud nestabilně. Nebudete cítit pevnou půdu pod nohama a budete mít pocit, že nic není tak jako dřív. Jistotu a zázemí můžete najít ve vzdělání a sebepoznání. Snažte se více rozvíjet nejen své znalosti, ale také mentální schopnosti. 

Střelec (23. 11. 21. 12.) 

V lednu si budete připadat dost osamocení. Na jednu stranu vám to ale nebude ani trochu vadit. Dáte si dostatek času a prostoru na to, abyste postavili pevné základy pro svou budoucnost a další vývoj událostí.

Kozoroh (22. 12. 20. 1.) 

V lednu vás mohou potkat milostná vzplanutí a velmi intenzivní románky. Dejte si ale velký pozor, abyste při těchto románcích neztráceli sami sebe. Neskrývejte to, kdo jste a jací jste. Buďte upřímní k sobě i ke své polovičce, jinak se můžete dočkat velmi negativních pocitů. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) 

Nepropadejte panice. I když se v lednu dostanete do nepříjemných pocitů a budete mít pocit, že se utápíte v problémech, věřte, že se vše brzy jako zázrakem vyřeší a dobře dopadne. Stačí zachovat klid a dopřát si čas. 

Ryby (21. 2. 20. 3.) 

V lednu budete hodně přemýšlet nad minulostí a nad tím, o co jste se svou vlastní chybou připravili. Pokud nebudete propadat zoufalství a zabojujete, můžete vše ještě napravit a vrátit si do života své štěstí. 

Zdroj článku:
  • Autorský text