I velikost vašeho chodidla definuje vaši osobnost

I velikost vašeho chodidla definuje vaši osobnost
Mnoho psychologických testů odhalí osobnost člověka. A to by mnohdy stačilo, abychom se zeptali na velikost chodidla, která nám také mnohé napoví. Tak jakou velikost máte vy? Prozradíte se?

Vaše velikost je 35 nebo nižší

Máte to štěstí, že už vaše velikost bot o vás prozradí, že působíte jako srdečný člověk. Je pro vás přirozené milovat přírodu a vše živé kolem vás. Ve svém živlu jste, pokud jste obklopeni lidmi – to vás činí šťastnými. Pro vás je život především o tom, abyste dělali věci, které máte rádi a neztráceli energii pro vás nepodstatnými činnostmi.

Vaše velikost je 36

O jedincích s touto velikostí bot se říká, že jsou přátelští a je o nich známo, že jsou to lidé, kteří kolem sebe šíří štěstí. Pokud máte velikost 36, tak máte potřebu neustále se obklopovat lidmi, ať jste kdekoli. Máte tendenci zanechat stopu v srdci každého, koho potkáte. Velmi lehce navazujete přátelství. Jste známí svojí laskavostí, velkorysostí a přizpůsobivostí.

Vaše velikost je 37

Jste vášnivými jedinci, kteří jsou nadšení ze všeho, do čeho vložíte své úsilí. Vaši zaměstnavatelé mohou být rádi, že vás mají, protože jste velmi pracovití a své práci rozumíte. Jste moudří a jste si vědomi své hodnoty. Máte zdravou sebedůvěru a nebojíte se říci „ne“ věcem, které si nepřejete dělat. Překonávání překážek vám nečiní žádné potíže.

Vaše velikost je 38

Někdy máte pocit, že jste příliš přehlcení životem, zároveň však víte, jak se s tím vypořádat. Máte plnou hlavu nápadů. Pokud se na vaší cestě objeví překážka, víte, jak ji obejít. Milujete výzvy a překážky jsou pro vás něčím, co vás jen tak nezastraší. Kromě toho, čelit obtížím pro vás bývá výzva. Celkově je pro vás život bez výzev nudný. Máte rádi rozmanitost.

Vaše velikost je 39

O jedincích s touto velikostí se proslýchá, že jsou sebevědomí a přesně vědí, co nechtějí. I když obecně mají tendenci přijímat kritiku dobře, stěží věnují pozornost tomu, co by na jejich konání řekli ostatní. Starají se především o sebe a své věci a nemají potřebu zasahovat do života někoho jiného. Jsou však výbornými posluchači a rádci svému okolí.

Vaše velikost je 40

Pravděpodobně nesnášíte stav, kdy nad vámi někdo drží kontrolu, a to jak ve vztahu, tak v práci. Nemáte rádi, když vám někdo říká, co máte dělat. Místo toho dáváte přednost nezávislosti. Na druhou stranu chcete slyšet názor od ostatních, v konečném důsledku se ale řídíte vlastním rozumem a tomu, co vám dává smysl.

Velikost je 42: Příroda je něco, co Vás fascinuje, Foto: BAIMIRO / Shutterstock

Vaše velikost je 41

Rádi přijímáte výzvy, jste totiž jedni z těch, kteří tvrdě pracují. Zároveň si umíte života užívat plnými doušky. Dobře vám je i mezi přáteli, umíte slavit do pozdních nočních hodin a bez výčitek. Snažíte se trávit volný čas tak, jak je vám nejpříjemnější.

Vaše velikost je 42

Jste milovníky míru. Máte tendenci se vyhýbat jakýmkoliv nepříjemným situacím. Jen tak lehce se s někým neskamarádíte a většinou si teprve časem vybudujete k někomu důvěru. Ta ale potom vydrží celý život. Příroda je něco, co vás fascinuje, máte tendenci neustále zkoumat svoje okolí a učit se novým zajímavostem.

Vaše velikost je 43 a vyšší

Přestože by se mohlo zdát, že vaše velikost bot vylučuje jakoukoli eleganci, je tomu právě naopak. Milujete mít ve všem pořádek. Jste lidmi, ke kterým se ostatní rádi obrátí s žádostí o radu. Jste spolehlivými jedinci, vaše názory bývají dlouhodobě stabilní.

 

Zdroje: