Ženy Vodnářky, můžete zničit vztah, pokud ho budete příliš brát z logického hlediska

Ženy Vodnářky, můžete zničit vztah, pokud ho budete příliš brát z logického hlediska
Trvá poměrně dlouho, než si najdete toho vhodného partnera, poněvadž potřebujete ve vztahu volnost, což se nemusí líbit každému muži. Také na lásku pohlížíte jako na něco, v čem byste měla za každou cenu najít logické vysvětlení. Co všechno může Vašemu vztahu nakonec uškodit?

Partnera odstrkujete, když se chce sblížit

Pokud se s partnerem ještě tolik neznáte (což bude trvat dlouho, než se skutečně poznáte), nemá právo se mazlit ani se Vás ptát na Váš den, aniž byste se naštvala.

Děsíte se, že Vás partner bude časem omezovat

Máte strach z toho, že Vás partner odšoupne do kuchyně a již se o Vás nebude zajímat. Ba co hůře, už nikdy si se svými kamarádky nevyjdete. S partnerem o svých obavách ale nemluvíte.

Neumíte dostatečně vyjádřit lásku

Někdy se zdá, že s partnerem chcete být pouze přátelé. Romantika Vám nikdy nešla a Vy sama si myslíte, že není pro lásku příliš důležitá. Váš partner nikdy neví, co k němu skutečně cítíte.

Chování svého partnera interpretujete jako Vám škodící

Cokoliv Váš partner řekne, si Vy vyložíte jako něco, co má hlubší význam a znamená, že Váš partner se Vás snaží shodit nebo Vám říci, že předtím to bylo lepší. Omyl.

Z lásky děláte vědu

Nestačí Vám vysvětlení, že Vás partner miluje jen proto, že Vás miluje. Snažíte se z něho vymámit tisíc důvodů, proč se do Vás zamiloval a proč Vás miluje.

Vodnářky se snaží stále najít důvody, proč je partner miluje, nestačí jednoduché vysvětlení, Zdroj: marekuliasz/ Shutterstock

Myslíte si, že pouze to, co sama děláte, je správné

Nenecháváte si od svého partnera poradit, máte vždy svou vlastní hlavu. Cokoliv si zamanete, to uděláte, a nepotřebujete svého partnera k tomu, aby Vás vedl životem. Váš partner si může připadat zbytečný.

Zaměřujete se pouze na budoucnost, nikoliv na minulost

A právě proto si nevzpomenete, co pro Vás kdy partner udělal dobrého. Pokud ho nepochválíte nyní za to, co udělal, již se Vašeho uznání nikdy nedočká.

Nejste dostatečně romantická

Jelikož romantika nejde ruku v ruce logickému uvažování, co nejvíce se jí vyhýbáte. Zároveň víte, že vztah potřebuje trochu romantiky. Vaše nápady, jak být romantická, jsou kreativní, ale málo zabírají.

Nejste přítomna v přítomném okamžiku

Jak již bylo řečeno, neustále myslíte na svou budoucnost. Partner si Vás tudíž příliš neužije, neustále přemýšlíte, jak to bude v budoucnosti, a mezitím se vztah v přítomnosti ničí.

Raději trávíte čas s přáteli než s partnerem

Máte-li si vybrat mezi partnerem a přáteli, vyberete si přátele, poněvadž přátelé Vám rozumějí více. Je to ale tím, že se svému partnerovi příliš nesvěřujete.

Jste chladná a nereagujete emocionálně

Vaše emoce jsou pro Vašeho partnera tabu. Nechcete, aby věděl, jak se momentálně cítíte a co si ve skutečnosti myslíte, proto měníte téma vždy, když se Vás na to zeptá.

Zdroj článku: