Hvězdná znamení, která předstírají, že jsou v dokonalém vztahu

Hvězdná znamení, která předstírají, že jsou v dokonalém vztahu
Ne vždy partnerský vztah probíhá podle našich představ. Každý může ve vztahu zažít krizi, na níž není pyšný. Avšak jakmile vztah příliš nefunguje, někteří lidé mají tendenci předstírat, že vše je v naprostém pořádku. Patříte do tohoto typu lidí?

Rak (22. června – 22. července)

Svého partnera milujete nadevše, ten však Vaší lásky může začít zneužívat. Na jeho nedostatky si nikomu nepostěžujete, nechcete svého miláčka ukázat v tom horším světle. Dokonce se Vám daří přimět okolí si myslet, že Váš vztah je přímo pohádkový, přestože tomu tak není. Můžete mít partnera, který se nestará o Vaše vlastní potřeby, ale nikdo to nikdy nezjistí, dokud nebude přímým svědkem Vašich neshod.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše osobní starosti střežíte jako oko v hlavě. Nechcete, aby Vám kdokoliv mluvil do života, a proto, jakmile vztah není růžový, mlčíte. Jste přesvědčeni, že Vás lidé mají v oblibě a svůj život do jisté míry uzpůsobují tak, jak svůj život vedete Vy. Chcete, aby Vás ostatní vnímali v tom nejlepším světle – a to by se nestalo, kdybyste se všemi sdíleli své osobní problémy.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Netoužíte po tom, aby se ostatní dozvěděli o Vašich nezdarech. Toto platí i u problémů ve Vašem vztahu. Pokud se Vás někdo zeptá na Vás a Vašeho partnera, sdělíte mu, že všechno je v nejlepším pořádku, přestože ve vztahu nic v pořádku být nemusí. Hlavní pro Vás je, že se snažíte pracovat na nápravě a jste rádi, že na vztahu pracujete pouze se svým partnerem.

Ryby (19. února – 20. března)

Jste-li ve vztahu, chováte se k partnerovi mile a vycházíte mu ve všem vstříc, mnohdy na Váš úkor. Pokud jste ve vztahu s partnerem, který tohoto využívá, stanete se v partnerství nešťastnými. Nic však nedáte najevo a neustále se snažíte vztah napravit, přestože již může být pozdě či partner nemusí mít zájem ve vztahu cokoliv měnit. Co se týče vztahu, s nikým kromě rodičů tyto informace nesdílíte.

Panna (23. srpna – 22. září)

Styděli byste se, kdyby Vaši známí zjistili, že něco ve Vašem životě není perfektní a nemůžete to nijak změnit. Problémy ve vztahu, kterým se pravděpodobně nevyhnete, řešíte sami tím, že se pokoušíte měnit svůj postoj k celému vztahu, dokud to partnerovi nebude vyhovovat. Nikomu ale neřeknete, že problémy ve Vašem vztahu existují.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Navenek to vypadá, že se s partnerem vždy smějete a zábava ve vztahu nechybí. Někdy ale nemusíte být šťastní a humorná nálada může být Vaše přetvářka, jak skrýt fakt, že Váš vztah není nyní takový, jak jste si ho představovali. Zároveň přemýšlíte nad řešením, poněvadž tento vztah podle Vás může být opět dokonalý.

Zdroj článku: