Jaká je vaše povaha podle bot?

Jaká je vaše povaha podle bot?
Boty jsou nedílnou součásti outfitu, ale když si ráno vybíráte mezi vašimi oblíbenými kousky, napadlo vás někdy, co o vás obuv vypovídá? Samozřejmě pokud víte, že vás čeká náročný den, nemá cenu se trápit s podpatky. Ale když už si je vezmete, nejprve si přečtěte, jak to souvisí s vaší povahou. 

Baleríny 

Máte ráda jistoty a pocit, že stojíte nohama pevně na zemi. Nevyhledáváte změny, ale pokud jsou nutné, podřídíte se jim. Jste tišší typ, preferujete menší skupiny lidí, které dobře znáte a ničím vás nepřekvapí. Stejně tak se nechcete přes den vystavovat zbytečnému stresu, že se vám například zlomí podpatek. Raději celý den prožít v klidu, mít své jistoty a vypadat elegantně – to je vaše heslo.  

Espadrilky

Espadrilky jsou velice podobné balerínám, ale jejich nositelky se povahově zásadně liší. Espadrilky s klasickou podrážkou z přírodních materiálů přímo vybízí k aktivnímu, nespoutanému stylu života. A ten vás přesně definuje.

Nezastavíte se, milujete výzvy a jste nejšťastnější, když vás nikdo a nic neomezuje. Vaše vysněná dovolená zahrnuje impulzivní nákup letenek a odlet do neznáma. Takhle aktivní způsob života má i své úskalí. Je potřeba si občas dát pauzu a nikde chvíli nelítat – jak obrazně, tak doopravdy.  

Tenisky

Tenisky zaznamenávají nebývalou popularitu, a to jak ty značkové, tak i z běžných obchodů. Jistě se (minimálně) jedny najdou i ve vašem šatníku. Pokud je preferujte přímo se vybízí definovat vás jako někoho kdo má rád komfort a nepotrpí si na módní výstřelky.

Ale omyl i tenisky mohou být značkou luxusu a ten si rozhodně ráda dopřejete. A není na tom nic špatného. Dále vám nechybí zdravé sebevědomí, což je důležitá vlastnost. Ve vyhrocených situacích se za sebe nebojíte postavit. Máte ostré lokty, které se nebojíte použít.  

Tenisky zaznamenávají nebývalou popularitu. Zdroj: Rawpixel.com / Shutterstock

Sandálky  

Sandálky jsou velmi feminní a hravé. Nikdo nemůže rozporovat váš šarm a okouzlující povahu. Každého si podmaníte svým úsměvem a přirozeným charisma. Nezkazíte žádnou zábavu a jste vítanou návštěvnicí všech párty a oslav. Mnozí vám mohou tyto stránky osobnosti závidět a jste bohužel objektem častých pomluv. To vás ale nemůže rozhodit, nenechte si podkopávat sebevědomí nepřejícími lidmi. Nestojí to za to, důležité je, co si o vás myslí nejbližší.  

Lodičky  

Máte v sobě spousty nespoutané energie, kterou je někdy těžké ovládat. Nejraději byste byla všude a nic nezmeškala. Vaše noční můra je pozvánka na dvě velké akce ve stejnou dobu. Často se obklopujete se přáteli, rodinou a nic vás netěší tolik jako být středem zájmu.

Negativní stránkou je, že kvůli vašemu plnému kalendáři sem tam zapomínáte a nejste zrovna dochvilná osoba. Ale to není nic, co by nezlepšila srdečná omluva. Jen si dávejte pozor, ať se to neděje moc často a neznepřátelíte si moc přátel. 

Zdroje článku: