Těmto lidem se nikdy nesvěřujte. Kdo je podle horoskopu největší drbna a kdo dokáže udržet tajemství

Těmto lidem se nikdy nesvěřujte. Kdo je podle horoskopu největší drbna a kdo dokáže udržet tajemství
Občas je těžké udržet tajemství. Někdo to zvládá bravurně a dokázali byste mu svěřit snad úplně všechno, jiné zase žene touha informaci hned vyzradit. Z velké části na tom může mít podíl i vaše znamení. Podívejte se, kterým znamením se dá věřit a kterým ne.

Která znamení jsou největší drbny?

Střelec

Střelci si umí dobře zjišťovat informace a často se snaží přijít i na drby ze životů ostatních. Vždy mají přehled o tom, co se zrovna děje a proto jsou většinou těmi, kdo začnou šířit drby a pomluvy. Mají rádi pravdu, ale také umí dost přehánět. Se svěřováním buďte tedy hodně opatrní, jsou to sice věrní kamarádi, pokud ale jde o zajímavý příběh, budou ho nejspíš šířit dál.

Blíženci

Blíženci jsou společenští a velmi komunikativní a snadno jim tak něco tajného vyklouzne. Díky jejich přátelskosti si na každého snadno něco zjistí. Jsou to často třídní drbny a pokud jim připadá tajemství zábavné, moc nad tím nepřemýšlí a prozradí ho. Nechtějí vám tím ublížit, jen je pro ně těžké něco neprozradit. Občas si příběh ještě přikrášlí, aby působil zajímavěji nebo zábavněji.

Váhy

Váhy se sice navenek můžou zdát milé a nevinné, rády si ale zjišťují drby a šíří jakékoliv šťavnaté informace. Když někoho nemají rády, klidně si na něj něco špatného vymyslí a nepravdivé pomluvy začnou samy šířit. Mají chuť se do věcí vměšovat a často prozradí i to, co by neměly.

 

Kdo mlčí jako hrob?

Kozoroh

Kozorohové mají rádi své soukromí a jsou spíše uzavřenější. Těžko z nich dostanete jejich vlastní tajemství a i to vaše u nich zůstane bezpečně střežené. Zkrátka, když Kozoroh slíbí, že něco neprozradí, tak mu opravdu můžete věřit. Kozorohové jsou známí pro svou disciplínu a když něco slíbí téměř vždy to i dodrží. 

Lev

Lvi jsou ke svým blízkým velmi věrní a spolehliví. Jejich okolí je pro ně důležité a k drbům a pomluvám se většinou nesnižují. Mají rádi společnost, ale s ostatními nakládají čestně. Pokud vám tedy Lev důvěřuje, žádného prozrazení se rozhodně nemusíte bát.

Býk

Býci berou tajemství opravdu vážně. Jejich ctnost a čest jim nedovolí vás zradit. Když vidí, že jim někdo důvěřuje, snaží se jeho důvěru neporušit. Jejich přirozenou houževnatost nic nezlomí a nemusíte se tedy bát, že by vaše soukromí odhalili.