Ženy Raci, přílišné vyptávání se na partnerův den může ohrozit vztah. Jaké další chyby děláte?

Ženy Raci, přílišné vyptávání se na partnerův den může ohrozit vztah. Jaké další chyby děláte?
Víme, že to myslíte dobře, když se o partnera příliš zajímáte. Chcete, abyste si navzájem důvěřovali, ale příliš mnoho otázek na téma, jak se Váš partner měl, když s Vámi zrovna nebyl, může mít z dlouhodobého hlediska negativní dopad na vztah. Co všechno máte tendenci dělat, ale partnerovi se to zároveň líbit nemusí?

Střídáte své emoce jako ponožky

Jste nepředvídatelná, co se týče toho, jak budete reagovat a jak se budete cítit. Můžete být veselá, ale za chvíli Vás může naštvat jakákoliv maličkost, kterou Váš partner udělá.

Příliš mnoho času trávíte v minulosti

Nezaměřujete se na přítomnost a hlavně na svůj vztah. Sice partnerovi uděláte vše, co mu na očích vidíte, ale máte chvíle, kdy se trápíte kvůli minulosti. A Vašeho partnera to nejspíše štve.

Máte problém s přecitlivělostí

Občas Vás rozpláče každá maličkost, občas Vám vadí chování Vašeho partnera. Váš partner Vám neprojevuje takovou lásku, jakou byste chtěla, protože neví, jak zareagujete.

Přilnula jste k partnerovi na nyní mu nedáváte žádný prostor

Předpokládáte, že jakmile se budete chtít mazlit, Váš partner musí chtít totéž. Ne, nemusí. Hlavně když přijde unavený z práce, je to to nejmenší, co předpokládá, že uděláte.

Pokud se partnerovi něco nelíbí, začnete křičet, Zdroj: golubovystock / Shutterstock

Chováte se k partnerovi jako k dítěti

Snažíte se svého partnera soustavně převychovat, aby se choval lépe a vždy pomáhal ostatním lidem. Pokud se takto již nechová, patrně ho nepřevychováte, naopak vztah se může rozpadnout.

Pokud se partnerovi něco nelíbí, začnete křičet

A vychrlíte na něj spoustu důvodů, proč za nic nemůžete. Za normálních okolností jste ideální partnerka, která o svého milovaného pečuje. Tyto výkyvy nálad však dobrý vztah kazí.

Uzavíráte se do sebe

Cítíte-li se uražena, od partnera se plně izolujete. Neodpovídáte na jeho dotazy, necháváte své myšlenky volně poletovat ve své hlavě. Takto problémy nevyřešíte.

Jste na něm emocionálně závislá

Chcete s ním být neustále, přestože Vám dá najevo, že nyní chce být sám. Pronásledování partnera, kamkoliv se pohne, nepatří k těm pozitivním věcem, zvláště řekne-li Vám partner, že si to nepřeje.

Jakmile se ve vztahu objeví problémy, ignorujete je

Sníte o dokonalém vztahu a myslíte si, že Váš vztah může takový být. Z tohoto důvodu ignorujete problémy, které se ve vztahu objeví, a neřešíte je.

Příliš se vyptáváte

Příliš se partnera ptáte, co dělal, když s Vámi nebyl. Toto může být obtěžující, pokud to provozujete každý den. Váš milý může mít pocit, že mu dostatečně nevěříte.

Myslíte si, že partner Vám čte myšlenky

Očekáváte, že Váš partner splní všechna Vaše přání, aniž byste mu řekla, co byste si přála. To vede pouze k Vašemu zklamání, což není pro vztah dobré.

Zdroj článku: