Finanční astrologická předpověď na září zní pozitivně. Platí to i pro Vaše znamení zvěrokruhu?

Finanční astrologická předpověď na září zní pozitivně. Platí to i pro Vaše znamení zvěrokruhu?
Jediné, na co je třeba dávat pozor, je to, jak investujeme svůj čas a energii. Nedoporučuje se jenom tak dávat peníze ostatním, zvláště pokud se jedná o službu, o které víte, že ji jinde seženete mnohem levněji. Dávat příliš mnoho peněz nejen vyčerpá naše bankovní účty, ale také to tíží naši duši. 

Sepište si své sny a cíle na papír

Tento měsíc vám Slunce i Venuše – planeta lásky, sexu, krásy a luxusu – přinesou sílu metodické a vypočítavé Panny. Toto je skvělý čas napsat si seznam toho, čeho chcete ve své kariéře dosáhnout, a začít podnikat malinkaté kroky, které vás dovedou k dokonalosti.

Jestli něco chceš, musíš pro to taky něco udělat! Jasná cesta zaměření Panny nesmírně pomůže, zvláště jakmile 9. září budou stanice Merkuru retrográdní ve Vahách. To zvýší úroveň zmatku a zpětného šlapání, což vám také dá šanci strávit čas přehodnocováním, překalibrováním a reorganizací způsobu, jakým spojte se se svou prací, se sebou samým a se svou profesní sítí.

Nové pracovní příležitosti i výzvy 

10. září nastává úplněk ve vodních a intuitivních Rybách. Zabránil vám nějaký karmický „šmejd“ jít za tím, co skutečně chcete? To bude ideální čas získat nový pohled a začít se ukazovat světu na duchovnější úrovni. Připravte se na získání hlubšího pocitu důstojnosti a motivace žít své sny v reálném čase. A když Slunce 22. září vstoupí do vyváženého a harmonického vzdušného znamení Vah, dá nám to všem příležitost dát do pořádku své finance a možná i příležitost podepsat novou smlouvu.

Ke konci měsíce budete mít lepší povědomí o tom, jak a kam investovat peníze, jak plánovat výdaje a jaké jsou hlavní věci, kterým je třeba se vyhnout. Díky reflektování, které jste podnikli, budete mít přehled o příznivých a nepříznivých obdobích, které vám pomohou při dalším správném rozhodování ohledně vašich financí. Získáte také znalosti o typu investice, která vám bude vyhovovat, a ideální době pro uskutečnění těchto investic. Toto platí pro všechna znamení, proto forma investice může být opravdu velmi různorodá.

Pro Býky a Blížence se bude jednat o spíše větší investování například do nemovitostí, zlata nebo půdy, ale pro Lvy, Raky a Panny bude nejlepší investovat do menších věcí, jako jsou drahé kousky nábytku nebo oblečení. Zkrátka přemýšlejte nad tím, co má opravdovou hodnotu pro vás, protože v budoucnosti to dokážete vždy prodat, a ještě na tom vydělat.

V poslední řadě se dá investovat také do domácích mazlíčků, kteří možná nepřinesou finanční zisk, ale zlepší vztahy v rodině nebo mají pozitivní vliv na lidskou psychiku. 

Zdroje článku: