Andělský horoskop pro jednotlivá znamení na měsíc únor

Andělský horoskop pro jednotlivá znamení na měsíc únor
Ocitli jste v situaci, která Vás trápí a Vy se bojíte, jak dopadne? Podívejte se, co Vám chtějí vzkázat Vaši andělé. Jsou obavy na místě nebo můžete být klidní? 

Každý z nás se občas ocitá v situaci, která je pro něj neznámá a výsledek nejistý. Tyto situace jsou sice děsivé, ale pro život velmi důležité. Posouvají nás totiž v životě dále. Každý také máme své anděli strážné, kteří nad námi drží ochrannou ruku. Co chtějí tito andělé vzkázat jednotlivým znamením? Jak se máte rozhodnout, co můžete očekávat, na co se těšit a na co si dát naopak pozor? Pojďme se na to společně podívat. 

Beran (21.3. - 20.4.) 

Únor pro Vás bude ve znamení rovnováhy. Rovnováhy mezi jednáním a chytrým mlčením a stažením se do ústraní. Naučíte se vnímat rozdíly a poznáte, jak se v které situaci máte zachovat. Váš anděl Kamael Vám pomůže dělat správná rozhodnutí. Díky tomu dosáhnete svých cílů a zlepšíte si své mezilidské vztahy. 

Býk (21.4. - 21.5.) 

V únoru budete mít v některých situacích pocit, že se Vám vůbec nedaří. Nedívejte se ale na svět tak černě. Anděl Hagiel stojí na Vaší straně a pomáhá Vám. Tato situace bude vyžadovat Vaše rozhodovací schopnosti. Pokud se chcete rozhodnout ve svůj prospěch, poslouchejte svou intuici a dívejte se na znamení,která Vám Hagiel posílá.

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Tento měsíc Vám Váš anděl Rafael přihraje do cesty krásné příležitosti, které Vám otevřou nové životní dveře, díky kterým budete velmi šťastní. Tato nová šance může být nejen v pracovní oblasti, ale také z oblasti mezilidských vztahů a lásky. Nebojte se jí a bez obav ji přijměte. Nebudete litovat. Pokud se přece jen strach objeví, naslouchejte radám svého anděla. 

Rak (22.6. - 22.7.) 

V únoru budete chtít odpustit člověku, který Vám v minulosti velmi ublížil. Dobře si to ale rozmyslete a do svého života ho již nepouštějte. Jeho snahy o usmíření jsou falešné a místo radosti a štěstí by Vám do života přinesl opět jen starosti, pláč a zklamání. Váš strážný anděl Gabriel Vás navede na správnou cestu. Mějte duši otevřenou a naslouchejte. 

Lev (23.7. - 22.8.) 

Cítíte, že potřebujete ve svém životě změnu. Chcete si najít nový životní směr, který Vás posune dál, ale zároveň se této změny bojíte. Pro strach ale není prostor. Odvahu Vám dodá anděl Michael, který se postará o to, abyste si nenechali ujít žádnou příležitost. Opusťte minulost a nedržte se toho, co Vám v životě již neslouží. Raději si užívejte přítomnost a začněte pracovat na krásné budoucnosti. 

Panna (23.8. - 22.9.) 

V únoru se k Vám donesou pomluvy, které budou očerňovat Vašeho partnera/partnerku. Tyto pomluvy sice Vaši důvěru nahlodají, ale intuice Vás bude uklidňovat. Důvěřujte jí, jedná se totiž opravdu jen o ošklivé pomluvy, které nemají s realitou nic společného. Anděl Rafael se postará o to, abyste nezapomínali na sebe a své pocity. 

Váha (23.9. -23.10.) 

V únoru budete řešit otázku důvěry, která projde velkou zkouškou. Pokud ale upustíte od hádek a zvolíte cestu konstruktivní a mírumilovné komunikace, celou situaci bravurně ustojíte. Nestůjte si vždy tak tvrdě za svým a raději se pusťte do kompromisů. Anděl Hagiel Vám pomůže uklidnit emoce a naučí Vás lépe komunikovat. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

Vaše cesta ke šťastnému cíli, ve kterém si splníte své největší přání, je velmi úspěšná. Vy ale v únoru tyto úspěchy neuvidíte. Neztrácejte ale víru. Vše se děje jen ve Váš prospěch a brzo budete mít důvod k velké oslavě a radosti. Anděl Asrael se stará o to, abyste došli úspěšně k Vašemu cíli. Pokračujte na cestě, na kterou jste se vydali a důvěřujte svému andělovi. 

Střelec (23.11.- 21.12.) 

Delší dobu Vás trápí zhoršená psychiky, problémy se spánkem a špatné nálady. To se ale v únoru zlepší. Anděl Zadkiel děla vše proto, abyste objevili svou vnitřní sílu. Buďte v klidu a pokuste se trávit co nejvíce času se svými přáteli. Právě ti Vám totiž pomohou zlepšit Vaše psychické zdraví. Nebojte se požádat druhé o pomoc. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

V únoru začnete pracovat na svém štěstí, které bude opravdu dlouhodobého charakteru. Anděl Kassiel Vám dodá sílu a energii pracovat na svém štěstí. Dočkáte se velkých šťastných změn v oblasti, která Vás doposud trápila. U většiny z Vás se bude jednat především o pracovní, případně finanční oblast, ale také o krásné změny v lásce. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

V únoru dostanete úkol, který se Vám bude zdát nad Vaše síly. Budete mít velký strach, že v tomto úkolu selžete. Nenechejte se tímto strachem pohltit a raději tvrdě pracujte. Tento úkol Vám do cesty poslal Váš anděl Uriel. Neučinil by tak, pokud by si nebyl jistý Vašimi schopnostmi. Nebojte se také poprosit o pomoc lidi, kteří mají v této záležitosti více zkušeností. 

Ryby (21.2. - 20.3.) 

V únoru si přiznáte, že vztah ve kterém se nacházíte, není pro Vás vyhovující. Naopak Vás dokonce ničí a bere Vám Vaši životní energii. Přiznáte si důvody, kvůli kterým v tomto toxickém vztahu zůstáváte a konečně se od tohoto člověka odpoutáte. Vložte důvěru do anděla Asariela. Dodá Vám odvahu odejít z nefunkčního vztahu. 

Zdroje článku: