Výklad tarotových karet na tento týden: Vodnáře někdo nebo něco opustí, Štíři urovnají všechny neshody s partnerem

Výklad tarotových karet na tento týden: Vodnáře někdo nebo něco opustí, Štíři urovnají všechny neshody s partnerem
Také jste zvědaví, co vám následující týden přinese zajímavého? Pojďte se společně s námi podívat do tajuplných tarotových karet na vaši budoucnost. Osud Vahám přinese do života něco nového, Kozorozi by si měli promluvit se svým partnerem a Ryby se budou muset spolehnout samy na sebe.

Beran (21.3. – 20.4.)

Karta Vozu znamená především pracovní úsilí a maximální nasazení. Obrňte se trpělivostí, jelikož chvilku potrvá než "dojedete" do úplného cíle. Pokud ale budete pracovat tvrdě a svědomitě, odměna vás určitě nemine! Následující dny se snažte prosadit zejména na pracovním poli, pro vaši budoucnost to bude opravdu klíčové.

Býk (21.4. – 20.5)

Jiný název karty Hvězda je také Naděje. Věřte ve své sny a věřte v sami sebe, jen tak dokážete dosáhnout svého vysněného cíle. Pod vlivem "šťastné hvězdy" se před vámi otevřou nové možnosti a příležitosti, chopte se jich!

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Dejte si pozor zejména na lidi ve svém nejbližším okolí. Karta Rytíře symbolizuje zákeřnost a lstivost. Kolem vás jsou lidé, kteří to s vámi nemyslí úplně nejlépe a chtějí vás jen využít. 

Rak (22.6. – 23.7.)

V práci budete hravě zdolávat všechny překážky, které před vás osud připraví. Budete mít dostatek energie a z nových úkolů se budete dokonce radovat. Karta Blázna klade velký důraz na intuici, proto věřte svému vnitřnímu hlasu, tento týden vás povede vpřed.

Lev (24.7. – 23.8.)

Není vhodná doba k tomu, abyste se pouštěli do něčeho nového. Karta Čtyřka mečů vám radí, abyste se raději stáhli do ústraní a dobře si promysleli své následující kroky. Ve vztazích nebudete mít sílu cokoli řešit, a tak raději počkejte na vhodnější dobu.

Lvi, promyslete si v ústraní další kroky, je to moudré
Lvi, promyslete si v ústraní další kroky, je to moudré | Zdroj: Gustavo Frazao/ Shutterstock

Panna (24.8. – 23.9.)

Přizpůsobte se rychlejšímu životnímu tempu. Kolo štěstí vás totiž tento týden bude neustále udržovat v rychlosti a vy si nestihnete ani oddechnout. Náhlý příval energie však pro vás bude osvěžující. Rozpoznejte vhodné příležitosti, chopte se jich a nebojte se, karty vám pomohou vše přijmout s pochopením.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Pro Esa je typické, že přinášejí nové věci. Eso disků vám tento týden konkrétně přinese bohatství. Nemusí se však jednat o materiální podobu, ale i o situace, které obohatí váš život. Co tomu jít trochu naproti?

Štír (24.10. – 22.11.)

Čerpejte životodárnou energii z karty Slunce. Tato karta je doslova nabitá pozitivní energií a sílou, která vás bude doprovázet po celý týden. Budete se doslova cítit jako znovuzrození! S partnerem urovnáte všechny neshody a v práci budete za hvězdy.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Zejména v novém vztahu zvažte všechna pro a proti, abyste se zbytečně nespálili. Sedmička pohárů také poodkrývá, zda byste neměli hledat vinu zejména u sebe a neobviňovat tak své okolí. Přiznejte si, že i vy někdy můžete pochybit...

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

V partnerství se budete možná cítit tak, že se musíte neustále něčemu podřizovat. V klidu si s partnerem sedněte a promluvte si o tom. Osmička mečů vás také zbaví všech dalších věcí, které vás v poslední době trápí.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Trojka mečů symbolizuje žal a odloučení. V následující dny vás někdo nebo něco opustí. Samozřejmě vám to bude líto, ale berte to jako nový začátek a nové příležitosti. Pozor na neshody v partnerském životě, mohlo by to vést až k ukončení vztahu.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Důvěřujte svému zdravému rozumu a spoléhejte se jen sami na sebe. Tento týden budete totiž muset učinit nějaká důležitá rozhodnutí, a tak se rozhodněte jen sami za sebe. Eso mečů také radí, abyste si následující dny pořádně pročistili svou hlavu a utřídili si myšlenky. Co vlastně teď právě od života chcete?

Zdroj článku:
  • Autorský text