Na co se v prosinci můžete těšit podle znamení zvěrokruhu: Raky čekají krásná setkání, Lvi vyřeší své milostné problémy

Na co se v prosinci můžete těšit podle znamení zvěrokruhu: Raky čekají krásná setkání, Lvi vyřeší své milostné problémy
Pod stromečkem najde řada z nás to, co si v životě již nějaký ten pátek přála. Nemusí přitom jít vždy o dárek hmotný, ale například o zážitek, emoci či pouhou příjemnou vzpomínku. Co můžete u svého znamení zvěrokruhu v prosinci očekávat právě vy?

Spousta lidí tráví celý rok tím, že se nemůže dočkat prosince. Advent, Vánoce a pohádková zima vyzývají k hození stresu za hlavu a oddávání se pouze vašim radostem a tužbám. Každému pak může udělat radost jiná věc. Chcete vědět, co najdete pod stromečkem?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Strastiplná cesta rokem 2022 se chýlí ke konci, a vy se tak konečně můžete radovat z toho, že ten hlavní boj letošního roku máte za sebou. Před vámi se jako fata morgana zhmotňuje vidina klidu a pohody, kterou s sebou měsíc prosinec přináší ve velkých porcích. Tak nohy na stůl a odpočívat!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Je třeba se hodit do gala, protože konec roku se u vás ponese v duchu oslav ve velkém stylu. Dočkat se můžete zlepšení pracovní pozice, ale i vztahů doma. Pokud jste podávali přihlášku ke studiu, očekávejte dopis s pozitivními zprávami.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Začne se o vás mluvit mezi vašimi známými, kteří nebudou šetřit superlativy a lichotkami. To vám pochopitelně bude dělat radost, a tak si nově nabytou slávu budete užívat plnými doušky. Dost možná se díky tomu seznámíte se známou osobností, což pro vás bude neopakovatelný zážitek.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Na začátku měsíce vás čekají krásná setkání. Nebuďte nedůvěřiví k příležitostem, které vám život nabízí, věřte a dosáhnete výsledků podle svých představ. Když budete věřit sami sobě, budete na konci roku slavit úspěchy v rodinném kruhu, kde se budete téměř rozplývat blažeností.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Necháte se unést svými sny a vášněmi. I díky tomu se všechny vaše milostné problémy tento měsíc vyřeší, a vy tak budete sklízet plody lásky v té nejsyrovější podobě. Díky dobrému rozpoložení pak budete schopni činit rozumná rozhodnutí, která budou prospěšná pro vás i pro vaše okolí.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Prosinec pro vás bude jeden z nejlepších měsíců v roce. Dostane se vám kýžené hojnosti, úspěchu, slávy a mnoha pozitivních zpráv. Štěstí vám bude přát a vy budete chtít využít každou příležitost, která se vám naskytne, abyste si zlepšili váš den. A že jich bude víc než dost!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Na sklonku roku se dočkáte možná té nejvyšší pocty – na obzoru je totiž manželský svazek. Pokud se přesto nechystáte „do toho praštit“, ale spíše byste něco dělali se svou vahou, mají pro vás hvězdy dobré zprávy. Podaří se vám zbavit se dlouho omezujících kil a vaše tělo vám za to bude vděčné.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Poslední měsíc roku 2022 konečně utěší vaše dlouhodobě neukojitelné chutě po poznání. Možná se tak vydáte na plánovanou cestu do zahraničí nebo konečně odhalíte záhady, které vám dosud zůstávaly utajeny. Vaše tvrdá práce tak začne konečně plodit ovoce.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Končící podzim s sebou přinese hned několik příležitostí, které mohou výrazně změnit váš život. Kariérní růst, zlepšení finanční situace či vyřešení vztahových problémů – to jsou jen některé z věcí, díky kterým se v závěru roku budete cítit více než příjemně.

dárky pod stromečkem
Zdroj: Evgeny Atamanenko / Shutterstock | dárky pod stromečkem

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Klíčem k vaší spokojenosti je hodit starosti za hlavu. Když pak nastřádáte dostatečné množství energie, dočkáte se exploze pozitivních emocí a dojmů, které ve vás probudí kouzlo Vánoc. Poddejte se tak jeho vlivu a užívejte si radosti, co hrdlo ráčí.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Úsměv na tváři vám vykouzlí zejména zlepšení mezilidských vztahů. Toho se dočkáte na všech frontách – v rodině, v práci i s vaším partnerem. Pokud jste nezadaní, láska na vás čeká hned za rohem. A bude se jednat o lásku ne tak ledajakou, ale přímo o tu osudovou!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Cesta za poznáním nových zážitků u vás v prosinci dojde do svého cíle. Díky tomu se budete na svět dívat celkově mnohem veseleji, podaří se vám vyřešit dlouhodobé potíže a do roku 2023 vykročíte s myšlenkou, že líp snad být už ani nemohlo.