Partnerský horoskop na červen: Koho čekají hádky a kdo se zamiluje

Partnerský horoskop na červen: Koho čekají hádky a kdo se zamiluje
Červen je pro nás signálem léta, prázdnin a tepla. Někdo vyrazí na rande, jinému se bude vztah rozpadat. Podívejte se, jak na tom budete právě vy.

Beran

Tento měsíc bude ve vašem vztahu hrát velkou roli důvěra. Ukáže se, jak si v partnerství navzájem věříte a kolik svobody jste si ochotni dát. Osamělí či rozvedení mohou potkat někoho, kdo jim dodá novou energii a chuť do života.

Býk

Čeká vás měsíc flirtování, škádlení a namlouvání. Při komunikaci se svým partnerem buďte opatrní, nechcete-li rozpoutat hádky, neotevírejte citlivá témata. Vyjděte si spolu ven nebo uspořádejte zahradní setkání pro přátelé.

Blíženci

Dodejte vašemu vztahu trochu čerstvého jarního větru. Není třeba si stále stát za zády, špehovat se a dělat vše, co dělá ten druhý. Pokud to tak u vás je, najděte si svůj vlastní koníček a uvidíte, jak to váš vztah občerství.

Rak

Se svou láskou se budete cítit silně propojeni. Využijte příležitosti a promluvte si o tématech, která vždycky odkládáte. Žádné tabu nikdy vztah neposílilo. Otevřít srdce a poskytnou si trvalou oporu i v těžkých chvílích dokáže jen vyzrálý pár.  

Lev

Heslo tohoto měsíce zní: “Zpomalte.” Ať už jste čerstvě zamilovaní nebo žijete dlouhé roky v manželství, na svou lásku nespěchejte. V dlouhodobém svazku si poskytněte více důvěry a neočekávejte od sebe navzájem nesplnitelné. V čerstvém vztahu nikam nechvátejte a dejte průchod romantice.

Panna

Budete mít dobrou náladu a energii uspořádat rodinnou sešlost. Hvězdy podporují partnerské vztahy, ve kterých to myslíte opravdu vážně. V polovině měsíce můžete očekávat konflikty, které vás ale nezaskočí a v klidu je zvládnete vyřešit.  

Váhy

Máte příležitost vyřešit staré problémy a vrátit váš milostný život do starých kolejí. Čím více se budete snažit druhého pochopit, tím lépe na tom váš vztah bude. Potřebujete spolu trávit víc času než kdy předtím.

Štír

Možná už delší dobu řešíte partnerskou krizi, ujistěte se, že jste se zachovali správně a napravte své chyby. Je výborná příležitost k milostným návrhům, svatbám a založení rodinného života. 

Střelec

Jste-li čerstvě zamilovaní, čeká vás romantický čas. Páry, které se v poslední době potýkaly s problémy mohou dojít k rozchodu. Poskytněte si vzájemnou podporu v tom, co potřebujete a nedělejte si zbytečné překážky. Připomeňte si, že každý má tu svou jedinečnou cestu.

Kozoroh

Můžete potkat lásku svého života nebo se k vám může vrátit bývalá známost. Pro manželské páry je velmi příznivý měsíc. Vyznejte si opět lásku jako když jste byli čerstvě zamilovaní.

Vodnář 

Ve vztahu se připravte na určité výzvy. Vaše manželství bude vyžadovat více pozornosti. Nepozastavujte se nad maličkostmi a všímejte si na vašem partnerovi pěkných věcí. Většina hádek je zcela zbytečných a pouze vás okrádají o energii. 

Ryby

Nenuťte vašeho partnera k záležitostem, které mu nejsou blízké. Jakýkoli odpor vytváří ve vašem vztahu nové bariéry. Buďte citliví, zůstaňte klidní a důvěřujte svému partnerovi.

Zdroje: