Velký zimní horoskop: Pro Býky bude začátek roku 2023 plný překvapení, zima bude pro Ryby obdobím stresu

Velký zimní horoskop: Pro Býky bude začátek roku 2023 plný překvapení, zima bude pro Ryby obdobím stresu
Zimní měsíce přinesou mnoho životních, profesních i milostných zvratů do životů téměř všech znamení zvěrokruhu. Vánoce jsou za dveřmi a dlouhé zimní večery před námi. Možná ještě nemáte vymyšlené veškeré aktivity na vánoční svátky a zimní dovolenou, ale hvězdy již mají jasno.

U většiny znamení dojde k nějakým změnám, často poměrně zásadním. Většinou se však jedná o změny k lepšímu. Pojďme se tedy bez zbytečného otálení podívat, co kterému znamení věští.

Beran 

Začátek zimy bude pro Berany plný vzestupů a pádů. Ke konci měsíce můžete ve svém životě pozorovat některé velké změny, protože planety náhle změní své postavení, což bude mít velký vliv na váš život. Nutno podotknout, že pozitivní. Měsíc leden pak bude přát zejména vaší kariéře. Dávejte si však pozor na své zdraví, protože budete mít tendenci se zanedbávat. V únoru vás čekají staré známé problémy týkající se peněz. V prvních březnových týdnech se zaměřte na své naděje, přání a sny. Snažte se trávit konec zimy s lidmi, kteří jsou vám blízcí, pomohou vám získat nadhled.

Býk

První zimní týdny bude pro Býky nesmírně důležitá organizace, měli byste se také připravit na několik změn. 25. byste se mohli potýkat s určitým emocionálním stresem, snažte se zachovat nadhled. Začátek roku 2023 bude plný překvapení všeho druhu, a to od těch romantických, která učiní váš životní partner, až po změnu zaměstnání. Je třeba, abyste se více věnovali rodině. Na konci zimy začnete věnovat pozornost emocionálním problémům, kterým jste se celou zimu vyhýbali.

Blíženci

Blíženci, nezapomeňte během letošních svátků dělat všechno s mírou. Víte, že se necháte snadno unést. Je třeba se vyvarovat excesům všeho druhu, ať už jde o utrácení peněz, jídlo nebo cokoli jiného. Střední část zimy bude jen a jen o vztazích, budete řešit jak vztahy v rodině, tak i s přáteli a na pracovišti. Začátkem března začnete rozjímat o svých životních cílech a mnoho věcí přehodnotíte a změníte ještě před nástupem jara.

Zima Blíženců se bude točit kolem vztahů. Zdroj: fizkes/ Shutterstock

Rak

První zimní měsíc bude poněkud depresivní. Bez ohledu na to, s kým jej budete trávit, nejspíše se budete cítit izolovaně. Udělejte čas a zamyslete se nad vším, co jste v uplynulém roce prožili. Jistě, bylo to těžké, ale uvědomte si, co všechno jste dokázali. Leden a únor bude ve znamení velkých, ale opravdu velkých změn. Budou vycházet z vás a hvězdy vás podpoří, tak jen směle do toho. Konec zimy pak přinese vytoužený klid.

Lev 

Tento rok byl pro vás důležitý a vaše intuice v něm hrála velkou roli. Věnujte proto konec roku zklidnění a času s rodinou. V lednu a únoru budou Lvi patřit k nejšťastnějším znamením zvěrokruhu. Nejenže máte záviděníhodnou finanční stabilitu, ale hvězdy pro vás mají dokonce nachystanou smlouvu, která vám změní život. Koncem zimy bude důležitá trpělivost a schopnost naslouchat druhým.

Panna

Měli byste konečně skoncovat s některými věcmi ve svém životě, které už jsou stejně dávno mrtvé. Letošní svátky budou pravděpodobně jiné než ty minulé. V lednu však zažijete díky Merkuru mnoho nezapomenutelných okamžiků, zejména po profesní stránce. Což ovlivní i měsíc únor, který bude poměrně náročný a stresující. V březnu zjistíte, že vaše kariéra je připravena expandovat způsobem, který jste nikdy nepředpokládali, ale někdy jste o něm v klidných chvílích snili. Jen do toho, hvězdy jsou na vaší straně.

Váhy

Pro Váhy je prosinec 2022 časem akce. Jděte vpřed a udělejte, co je třeba. Existuje úkol, kterému se musíte věnovat osobně. V lednu věnujte pozornost svému zdraví, bude poměrně křehké, zejména na konci měsíce si stres vybere svou daň a budete potřebovat hodně odpočinku. Březen pak přinese obrovské úspěchy, tak na ně buďte připraveni.

Štír

Delegujte!!! Prosinec 2022 je měsícem pro sdílení některých povinností, které jste doposud na sebe brali sami. Povinnosti navíc, které jsou nyní na vás, by vás mohly zahltit, pokud někomu nedovolíte, aby vám pomohl. Tuto schopnost si snažte udržet i po zbytek zimy, budete ji potřebovat. A to obzvláště začátkem března, kdy u vás doma nastanou velké změny.

Střelec

Začátek zimy je časem, kdy si můžete užívat života a dopřát ostatním dodatečnou radost díky své tvořivosti. Během prvních několika únorových týdnů pak buďte ve veškeré komunikaci opatrní, protože pravděpodobně dojde k velkému zmatku, který by se mohl obrátit proti vám. Konec zimy pro vás pak bude obdobím osobní a duchovní transformace.

Kozoroh

Odhalení, které jako by se objevilo z ničeho nic, vám může dát buď nový pocit svobody, nebo ve vás může vyvolat pocit osamělosti. Ať tak či onak, jisté aspekty vašeho já se ukážou v novém světle. V lednu se vztahy s přáteli začnou komplikovat. Mohou se objevit konflikty, které bude obtížné pochopit a vyřešit. Koncem ledna a v únoru se objeví jisté finanční zisky, nepouštějte se však do dlouhodobých investic.

Vodnář

Synonymem k začátku zimy by mohla být střídmost, a to včetně ve vztahu k pomoci druhým. V první půli ledna budete mít mimořádné štěstí, pusťte se tedy do nějakého odvážného projektu. Po zbytek zimy buďte opatrní na své zdraví, a to obzvláště na kosti a klouby.

Ryby

Začátek zimy bude pro Ryby obdobím stresu a velkého shonu, hned s přelomem roku se však situace naprosto uklidní. Během tohoto klidného a bezstarostného období budete moci věnovat více času sami sobě. Únor se ponese v duchu diskuzí. Něco vám není jasné a v první polovině února to budete muset verbalizovat. Někdo z vašich blízkých je nějak zraněn a vy si tuto skutečnost budete uvědomovat, i když je to tajemství. Příliš se však neangažujte, mohlo by to být ke škodě.