Slavné osobnosti narozené ve znamení Raka. Jak na ně jejich znamení sedí?

Slavné osobnosti narozené ve znamení Raka. Jak na ně jejich znamení sedí?
Raci jsou starostliví a pečující lidé, kterým záleží především na svých blízkých. Vždy však s radostí pomáhají všem, kteří to potřebují. Jsou také hodně citliví, emotivní a vnímaví a nechybí jim ani logické uvažování a intuice. Jak toto znamení vypadá u známých celebrit a jak jim pomohlo k úspěchu?

Princezna Diana

Všemi milovaná princezna Diana už mezi námi není téměř 24 let, ale stále na ni s radostí vzpomínáme. Když se podíváte na všechno, co dělala a čím si získala obdiv celého světa, tak musíte uznat, že byla naprosto typickým Rakem. Zajímala se o ostatní, byla starostlivá, soucitná, pomáhala potřebným a věnovala se charitě. Raci také bývají těmi nejlepšími rodiči a Diana rozhodně milující a pečující matkou byla. Navíc pro ni byla rodina a láska vždy na prvním místě. A protože se jí v manželském vztahu s princem Charlesem příliš pochopení a lásky nedostávalo, prožívala to velice emotivně. Měla psychické problémy, a dokonce trpěla bulimií. Možná právě proto ji všichni tak obdivovali a zbožňovali, protože se i přes všechny překážky nevzdávala a pokračovala v tom, co jí dělalo šťastnou.

Zdroj: Autor: Denis Makarenko / Shutterstock

Meryl Streep

Oblíbená herečka Meryl Streep je známá pro svůj nezaměnitelný talent, který je vidět ve všech jejích rozmanitých rolích. A její znamení na ní sedí hned v několika ohledech. Je totiž velmi emotivní a často se řídí svými pocity, je starostlivá a zajímá se o lidi okolo sebe, ať jde o její kolegy a známé nebo její fanoušky. Ráda pracuje v týmu a ve své práci umí být velmi kreativní a nápaditá. Rodina je pro ni dle serveru starwhispers.com však ještě o mnohem důležitější. Se svým manželem je vdaná už 43 let a společně vychovali své čtyři děti. S dětmi i svými sourozenci udržuje Meryl neustále dobré vztahy a tráví s nimi co nejvíce času.

Raci také bývají těmi nejlepšími rodiči a Diana rozhodně milující a pečující matkou byla.

Tom Hanks

Tom Hanks má za sebou už pořádné množství kvalitních rolí a jako správný Rak je také milovníkem tradic, kultury a umění. Zajímá se totiž o literaturu a sám si píše dialogy ke svým rolím, nebo do nich scénáristům hodně zasahuje. Dokonce napsal i svou vlastní knihu, která si získala velký úspěch. Kromě svých mnoha talentů a ocenění, si také váží své rodiny a snaží se jí co nejvíce věnovat. Se svou manželkou už žije přes 30 let a pro své čtyři děti je skvělým otcem i v dospělosti.

Karel Gott

Nejznámější český zpěvák a držitel 42 Českých slavíků se také řadí mezi citlivé a pečující Raky. Jeho hity i vtipné filmové role si nejspíš budeme připomínat napořád. Jako většina Raků, byl zpěvák pracovitý, zakládal si na rodině a obdivoval umění. Dokonce kromě zpěvu i dobře maloval a ve svých obrazech mimo jiné často zobrazoval i svou rodinu, které si podle portálu dama.cz nadevše vážil. Důležité pro něj byly také emoce, láska a pochopení, které nakonec našel ve vztahu se svou ženou Ivankou, pro kterou by udělal opravdu cokoliv. Lásku ale projevoval také všem svým dětem, i těm ze svých minulých manželství. Se svou rodinou trávil skutečně všechen svůj volný čas a vždy jim dával najevo, jak moc je má rád – zkrátka typický Rak.

Zdroje: