Velký Ravenův horoskop: Červenec bude pro většinu znamení velmi pozitivním, sluncem zalitým, měsícem

Velký Ravenův horoskop: Červenec bude pro většinu znamení velmi pozitivním, sluncem zalitým, měsícem
Červenec bude pro většinu znamení velmi pozitivním, sluncem zalitým,  měsícem. Horoskopem pro jednotlivá znamení vás jako vždy provede mág Raven.

Přišlo léto a jeho začátek je paradoxně v pracovním duchu, protože 3. července nastane úplněk ve znamení Kozoroha, který se vyznačuje zvýšeným úsilím, pílí a pracovitostí. Najděte si však čas i na relax. Dovolenou a zábavu si zasloužíte.

Beran (21. března - 20. dubna)

Zasloužené poplácání po zádech vám pomůže udržet si motivaci k dosažení kariérních cílů. Už jste nadřízené ohromili lidi svou rychlostí a akčností, nyní je čas zdokonalit své dovednosti a preciznost.  Proto zpomalte a buďte při své práci pečliví. Až budete připraveni odvést pozornost od práce, energii věnujte partnerovi.

Býk (20. dubna - 21. května)

V červenci přistupujte k pracovním i osobním schůzkám opatrně a ujistěte se, že máte od začátku jasné hranice a očekávání. Když budete mluvit od srdce, vyhnete se špatným rozhodnutím v lásce i v životě. Musíte však odolat svým tvrdohlavým a kritickým instinktům a pamatovat na to, že jste s partnerem na jedné lodi.

Blíženci (21. května - 21. června)

Vaše tvrdá práce se vyplácí a přináší plodné finanční odměny. Pokračujte ve svém úsilí. Druhá polovina července vás vybízí k tomu, abyste znovu vybudovali svou sebeúctu a byli laskaví k sobě i k ostatním. Vyvarujte se fixování na chyby a nedostatky a všímejte si, kdy začínáte být zbytečně kritičtí.

Rak (21. června - 23. července)

Prohloubení vašeho závazku k vašemu protějšku vám dodá pocit úspěchu a sebedůvěry. Věnujte se partnerovi s láskou. Vložte energii do udržení vašeho vzkvétajícího vztahu a zároveň se snažte si udržet smysl pro nezávislost. 

Lev (23. července - 23. srpna)

S financemi nakládejte opatrně. Prozkoumejte své návyky a určitě najdete způsob, jak zlepšit své rozpočtové dovednosti a zmírnit výčitky, že moc utrácíte. Když se 11. července Merkur přesune do vašeho znamení zvěrokruhu, bude pro vás snazší vyjádřit, co potřebujete a chcete. Koncem měsíce byste měli do popředí posunout sebe a zapracovat na sebelásce. 

Panna (23. srpna - 23. září)

Někdo, s kým jste dosud nezávazně chodili, se s vámi chystá buď rozejít, nebo vztah povýšit na partnerský. V práci se vám podaří dokončit projekt, na jehož rozjezdu jste tvrdě pracovali, což vám přinese uspokojení. Vaše tvrdá práce je chvályhodná, ale nesmíte přehlížet, jak je důležité pečovat o svou duševní a citovou pohodu. Otevřete se svým hlubším nejistotám, které vykukují skulinami vašeho podvědomí, ale pouze lidem, kterým můžete důvěřovat.

Váhy (23. září - 22. října)

Váš společenský život se rozproudí a vy budete přitahovat další přátele a známé, kteří sdílejí vaše vášně a zájmy. Buďte autentičtí a využívejte své kreativní koníčky a zájmy jako začátek konverzace. Brzy zjistíte, že na vaší straně stojí více lidí, kteří se zasazují o váš úspěch, než jste si dříve mysleli.

Štír (22. října - 21. listopadu)

Nepřehlížejte důležitost spolupráce, když se snažíte uskutečnit své sny. Pověst o vaší ochotě motivovat a inspirovat ostatní se bude šířit, což povede k novým příležitostem. Nechte se těmito nabídkami unášet přirozeně - vyhněte se honbě za uznáním. Místo toho se zaměřte na cíle, které vycházejí ze srdce.

Střelec (21. listopadu - 21. prosince)

Vývoj vašeho duchovního přesvědčení a hodnot ve vás zanechá touhu po poznávání nových perspektiv. Jste studentem i učitelem zároveň: můžete předávat cenné znalosti, aniž byste se stavěli do pozice někoho, kdo o dané problematice ví všechno. Jak se měsíc blíží ke konci, retrográdní Chiron 23. července zvýší vaše povědomí o pocitech, které zatemňují vaši sebeúctu.

Kozoroh (21. prosince - 19. ledna)

Tento měsíc se vám naskytne příležitost navázat nové romantické vztahy nebo významné obchodní partnerství. Musíte však být ochotni požádat druhé o to, co potřebujete. Otevřete se a dovolte si být zranitelní, Kozorozi. Nemusíte se bát intenzity svých nejniternějších pocitů - přijměte je! Sebevědomá finanční rozhodnutí vás povzbudí k tomu, abyste se zaměřili na budoucnost a sestavili plány na cestování, učení a rozvoj.

Vodnář (19. ledna - 19. února)

Začátek měsíce vybízí k zamyšlení nad vaší cestou k duševnímu zdraví a k pokroku na cestě k sebezdokonalení. Podívejte se, jak daleko jste došli a jaké všechny vnitřní bitvy jste vybojovali. Druhá polovina měsíce bude spíše romanticky zaměřená a přináší příležitosti k prohloubení intimního spojení mezi vámi a vaším partnerem.

Ryby (19. února - 21. března)

Vaše pracovní cíle jsou na dosah. Musíte si však přiznat hlubší obavy, které vás vedly k mylnému přesvědčení, že se musíte ostatním pořád něco dokazovat. Připravte se také na to, že ve vašich vztazích řádí bojovný Mars. Vyhněte se hádkám se svými drahými polovičkami.

Zdroje článku: