Partnerský horoskop na 3. červnový víkend: Blíženci budou upovídaní, Štíři pozitivní

Partnerský horoskop na 3. červnový víkend: Blíženci budou upovídaní, Štíři pozitivní
Víkend bude o poznání lepší než zbytek týdne. Střetnou se Měsíc a Merkur v Blížencích, což zkvalitní komunikaci ve vztahu. Co to znamená pro vás? Na rozdíl od minulých dnů se začne stávat, že i v neharmonických vztazích zažijeme dlouhé rozhovory s partnerem. Je to i váš případ? Přečtěte si náš víkendový horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

S partnerem se domluvíte na skvělém víkendu, který se vyplní. Starosti odhodíte stranou již v pátek, pokud jste se rozhádali, udobříte se. Nebudete před ním nic skrývat, naopak budete otevřeni komunikaci, především té romantické.

Býk (20. dubna – 20. května)

Budete mít tendenci za svého partnera utrácet, ovšem ve správných mezích. Uvědomíte si, že v poslední době jste mu nevěnovali tolik lásky a nebyli jste mu velkou oporou, ale tento víkend se rozhodnete vše změnit. Partner si uvědomí, jak milého člověka si vzal.

Blíženci (21. května – 21. června)

Váš partner by se rozhodně měl obklopit skvělou náladou, budete hodně upovídaní. Postupem času můžete partnerovi svou výřečností lézt na nervy, uvědomte si proto, zda vaše názory partnera opravdu zajímají či jen automaticky přikyvuje.

Blíženci budou hodně výřeční
Blíženci budou hodně výřeční | Zdroj: pathdoc / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Nápady, které se zrodí ve vaší hlavě, partnera hodně potěší. Nebude muset promluvit a vy budete vědět, po čem přesně touží. Vaše romantická gesta budou tento víkend vyjadřovat, co ke svému miláčkovi cítíte, a vaše přítomnost mu udělá velkou radost.

Lev (23. července – 22. srpna)

S komunikací nebudete mít mnoho problémů, naopak váš partner vám může říci naprosto cokoli a vy mu poskytnete tu správnou radu společně s milými slovy. Také návštěva rodiny vás obou je vhodná, budete výřeční a skvěle pobavíte celé okolí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Po náročném týdnu je čas si odpočinout, využijete to ke společnému výletu či menší procházce v přírodě. Cokoli vás s partnerem opět stmelí a ukáže mu vaši optimistickou stránku, budete považovat za skvěle strávený čas se svým partnerem.

Váhy (23. září – 23. října)

Ačkoli poslední dobou jste byli zamlklí a přemýšleli jste sami nad sebou, nyní nastal čas se svému partnerovi věnovat naplno. Budete působit zábavně, snadno zjistíte, co vašeho partnera rozveselí, a opět mu ukážete, že ho milujete za všech okolností.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V pátek vstanete s úsměvem na rtech a vydrží vám to po celý víkend. Budete nabiti pozitivní energií a řeknete si, že bude skvělé strávit celý tento víkend s vaším partnerem, kterého budete psychicky podporovat. Vaše skrytá romantická duše se přihlásí o slovo.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Přestože váš partner může být naštvaný, že s vámi uplynulé dny nebyla žádná řeč, v pátek ho veškerý hněv opustí. Přichystáte mu totiž překvapení. Bude to něco, co si přeje celý svůj život, ale zmínil se vám o tom pouze jednou. Tím dokážete, že pozorně nasloucháte jeho slovům.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Váš partner ve vás může vyvolat dojem, že mu nemůžete úplně věřit. Řekne něco, co si můžete vyložit špatně. Pokud se ale nad jeho slovy zamyslíte, zjistíte, že nejenže to s vámi myslí dobře, ale rovněž jeho slova jsou velmi užitečná a milá.

Váš partner to s vámi myslí dobře
Váš partner to s vámi myslí dobře | Zdroj: G-Stock Studio / Shutterstock

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Své zlatíčko zasypete nespočitatelným množstvím nápadů, jak se zabavit. Nezáleží na tom, zda společný čas strávíte venku, doma či na cestách – váš partner bude ohromen, jak kreativní dokážete být, pokud popřemýšlíte nad tím, co by bavilo vás oba.

Ryby (19. února – 20. března)

Možná si budete vybírat mezi časem stráveným s partnerem a časem stráveným s přáteli. Váš partner si může připadat neužitečný, pokud chcete trávit čas s přáteli, možná budete muset najít zlatou střední cestu. Pokud si vyberete trávit čas s partnerem, odvděčí se vám svou radostí.

Zdroj článku: