Nechte se inspirovat Instagramem pro vylepšení vašeho bydlení

Nechte se inspirovat Instagramem pro vylepšení vašeho bydlení
S odchodem dlouhé zimy a s příchodem tepla, slunečních paprsků a rozkvetlých stromů je čas na změnu nejen v šatníku, ale je to také vynikající příležitost pro osvěžení interiéru našich domovů. A není k tomu nutný velký rozpočet!

Nechte se inspirovat zajímavými instagramovými účty, které vám ukážou, že mnohdy stačí nové pokojové rostliny, malá křesla, polštáře, zrcadla a svíčky. Tyto drobnosti mohou doslova rozzářit vaše domovy a vykouzlit novou a zajímavou atmosféru. Může stačit pár ozdob, rafinované osvětlení nebo jinak zkombinované vybavení.

Aniž byste utratili jmění za profesionálního návrháře, inspiraci na renovaci najdete úplně zdarma. Objevte svůj styl, vytvořte si ještě lepší domov.

@matildagoad

sledujících 102 tisíc

Instagramový účet patří mladé ženě z Londýna, která vytváří a také ráda fotí a vystavuje zajímavé a stimulující prostory. Věnuje pozornost detailům a snaží se o zachycení neobvyklých projektů bydlení. Navrhla svou řadu dekorativních předmětů, aby povýšila každý prostor přirozeným způsobem na stylový domov.

@houseofhackney

sledujících 235 tisíc

Ve viktoriánském městském domě v Londýně si Frieda Gormley a Javvy M Royle vysnili House of Hackney. Dnes se manželský kreativní tým rozrostl na velkou rodinu umělců, designérů, producentů a spolupracovníků. Jejich instagramový účet je vlastně pozvánkou do jejich domu v Hackney, ve vesnické čtvrti Londýna, který je místem komunity kreativců, kteří se snaží svou prací inspirovat ostatní. Dům v Hackney je otevřený každé rozmanitosti. Jedním z prosazovaných principů je soucit s naší planetou. Obyvatelé domu se snaží vytvářet jedinečné a inspirativní vzory, které obstojí ve zkoušce času, a to vše šetrně k životnímu prostředí.

 @joinfreddie

sledujících 1,7 milionů

Seznamte se se značkou Freddie. Stojí za ní společnost F. Schumacher & Co., která byla založena v roce 1889. Tato společnost zahájila činnost Freddie v říjnu 2020.

Jak se Freddie definuje:
Freddie nabízí nový zážitek z členství, určený pro interiérovou komunitu. Posláním Freddie je posilovat a zdůrazňovat kreativitu a inovace. Snaží se spojit mladé designéry a utvářet platformu pro jejich komunikaci. Pro začínající designéry nabízí pomoc s budováním značky a marketingovou podporu. Ucházet se o členství v klubu může každý nadšenec designu.

@mad_about_the_house

sledujících 262 tisíc

Instagramový účet patří novinářce Kate Watson-Smyth, která píše posledních 20 let pro noviny The Indipendent o interiéru a designu. A protože měla vždy nasbíraného materiálu mnohem víc, než mohla publikovat, vznikl tak její účet, kde také umisťuje detaily ze svého domu, který nechala přestavět ze dvou zdevastovaných bytů. Ukazuje lidem, jak si lze vyzdobit i z nezvyklých věcí zajímavý domov.

Zdroj: autorský text