Byl nezaměstnaný, a tak si založil TikTok. Dnes má Khabane Lame skoro 90 milionů fanoušků

Byl nezaměstnaný, a tak si založil TikTok. Dnes má Khabane Lame skoro 90 milionů fanoušků
Kvůli pandemii přišel o místo, což se ukázalo být tím nejlepším, co se mu v životě kdy přihodilo. Khaby Lame se nyní živí natáčením videí na sociálních sítích, primárně na TikToku. Námětem pro jeho tvorbu jsou stupidní lifehacks, kterých je na internetu spousta.

Z dělníka slavným tiktokerem

Khabane Lame přišel před rokem kvůli koronavirové pandemii o práci v továrně. Pak se ale naplno pustil do natáčení zábavných videí na TikTok a po roce a několika měsících ho na TikToku sleduje skoro 90 milionů lidí, na Instagramu necelých 30 milionů. Prima CNN uvádí, že recept na to, jak se za rok stát internetovou hvězdou, je podle něj jednoduchý. Jeho tvorba je postavena na konceptu zesměšňování různých bizarních videí s vychytávkami, kterých je na sítích kvanta.

Bavič od narození

Khaby musí mít jistou míru komediantství už v genech. Sám několikrát přiznal, že lidí se často smějí hlavně jeho výrazům či vtipům, u kterých si ani neuvědomuje že je vlastně řekl. Jeho výraz v obličeji je právě to, co fanoušky na jeho videích baví nejvíce, přitom je to jeho přirozená mimika a hlavně to, co dělá jeho humor geniálním.

Jeho tvorba je postavena na konceptu zesměšňování různých bizarních videí s vychytávkami, kterých je na sítích kvanta.

Pro představu, o čem jeho videa vlastně jsou můžeme uvést příklad z videa, kdy mnoho lidí zkouší zhasnout svíčku různými způsoby, což Khaby následně zesměšní jednoduchým sfouknutím plamínku, nebo "lifehack" v podobě smývání nečistot z těla se sprejem a ručníkem, kdy Khaby prostě ukáže na sprchu a nevěřícně zakroutí hlavou.

Nejsledovanější tiktoker

Je až neuvěřitelné, že s tímto prostým obsahem se stal Khaby nejsledovanějším tiktokerem na světě. Nedávno pokořil i Addison Rae, která má 82 milionů sledujících. Kromě TikToku ale sdílí videa také na Instagramu, kde počet jeho fanoušků rovněž roste každým dnem.

Zdroje: