Nejzdravější změna, kterou můžete pro sebe udělat, podle horoskopu

Nejzdravější změna, kterou můžete pro sebe udělat, podle horoskopu
Hvězdné znamení, v němž jsme se narodili, nám předalo mnoho osobnostních rysů, ale také spoustu zlozvyků a jiných věcí, které nám příliš nesvědčí. Chcete být zdravější? Potom začněte čtením tohoto článku, poněvadž zde se dozvíte, jaká změna je pro vaše hvězdné znamení nejzdravější.

Beran (21. března – 19. dubna)

Někdy nevíte, co si máte myslet, a často trpíte bolestmi hlavy. Nechoďte ven, když tam poletuje pyl, a vyhněte se větší konzumaci alkoholu, který škodí vašemu zdraví.

Býk (20. dubna – 20. května)

Trpíte bolestmi krku, poněvadž si rádi hlasitě zpíváte a mnohdy to přeháníte. Nemusíte nutně přestat zpívat, ale nezapomínejte na dostatečný přísun tekutin, nejlépe ve formě čisté pitné vody. Také jezte zdravěji.

Blíženci (21. května – 21. června)

Trpíte často úzkostí a pocitem blížícím se depresi. Nejlepší pro vás je odbourat stres. Meditace může pomoci, stejně jako zdravý životní styl. To vám umožní nepřejídat se sladkostmi.

Rak (22. června – 22. července)

U vás je běžná bolest žaludku či jiné zažívací potíže. Měli byste vynechat kořeněná jídla a také posílit své zdraví dostatečným pohybem a cvičením.

Lev (23. července – 22. srpna)

Častokrát se nedokážete rozhodnout dostatečně moudře. Cvičení, převážně to silové, působí dobře na vaši psychiku a také vás činí zdravějšími. Též odbourává stres.

Panna (23. srpna – 22. září)

Projevy problémů trávicího traktu jsou u vás běžné. Buď jíte nedostatečně, nebo příliš. Sami popřemýšlejte, jak změnit své stravování, aby vašemu tělu nic nechybělo.

Váhy (23. září – 23. října)

Snažíte se být krásní, ale máte tendenci trpět na akné a bolesti zad. Přitom stačí řádně hydratovat tělo. Nemusí se jednat o vodu, můžete zavlažovat své tělo i chutnými džusy.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jakmile je s vaším tělem něco v nepořádku, projeví se to při pohlavním styku. Může za to nedostatek vitaminů. Jezte čerstvé ovoce každý den a brzy pocítíte příjemnou změnu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Sice jste hodně aktivní, ale i tak vás mohou potrápit tuky a bolesti nohou. Vyhněte se přílišné konzumaci potravin, které zatěžují vaše játra. Vitaminové doplňky, které užíváte nadměrně, jsou pro vaše játra hotová tikající bomba.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nemoci spojené s kostmi se mohou stát vašimi nedobrovolnými přáteli. Abyste se jim vyhnuli, cvičte pravidelně, ale ne příliš. Také konzumujte méně potravin obsahujících cukr a sůl.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud nechcete, abyste měli problém s nemocemi oběhového systému, stačí jíst méně potravin bohatých na sůl a také omezit příjem masa, poněvadž tíhnete k jeho nadměrné konzumaci.

Ryby (19. února – 20. března)

Největší problémy máte se zadržováním vody. Nejlepší pro vás je začít cvičit, ale také se nepřetahujte a udělejte si přestávku vždy, když cítíte únavu.

Zdroj článku: