Bude pro vás květen měsícem lásky? Přečtěte si velký horoskop lásky na květen 2022

Bude pro vás květen měsícem lásky? Přečtěte si velký horoskop lásky na květen 2022
Říká se, že květen je lásky čas. Přinášíme vám skvělý horoskop lásky pro tento krásný jarní měsíc. Chcete vědět, co vás čeká? Skvělé, čtěte dál. 

Beran

V květnu využijte své komunikační schopnosti, abyste se se svým společníkem dobře bavili. Ti, kteří již žijí v partnerském vztahu, si mohou vzájemně vyznat lásku a oddanost. Kdo hledá dlouhodobý vztah, měl by si procvičit své konverzační schopnosti, aby na člověka, s nímž chce navázat vztah, udělal dobrý dojem.

Býk

Pátrejte po příčině problémů, s nimiž se ve svém vztahu setkáváte. Pokud vaše emoce k partnerovi slábnou, podívejte se kriticky na vaše pouto a zjistěte, odkud pramení některé zádrhele. Promluvte si s partnerem otevřeně a upřímně. Skutečné porozumění vašemu společníkovi a situacím pomůže poutu růst.

Blíženci

Víte, že je to pro vás velmi důležité? Zaměřte se na pozitiva, protože vztah mezi vámi a vaším partnerem se tenhle měsíc zlepší. Budete moci vyjádřit své pocity bez obav a rozpaků, protože si budete lépe rozumět. Pokud váš protějšek prochází těžkým obdobím v práci nebo v osobním životě, buďte mu oporou a pečujte o něj.

Rak

Jak v blízké době zjistíte, naslouchání je někdy podstatnější než mluvení. Dopřejte dnes svému milenci chápavé ucho, když se s vámi pokusí vyříkat své stížnosti. Dovolte jim, aby vám své pocity vyjádřili v klidu a pohodě. Tento společně strávený čas posílí vaši blízkost a pomůže vašemu vztahu dále růst.

Lev

Nyní, když se v poslední době cítíte utlumení, je čas říci partnerovi, co máte na srdci. Udělat krok zpět a dát si navzájem prostor by mohlo být prospěšné. Po nějakém čase odloučení budete mít s partnerem příležitost k sebereflexi a opětovnému spojení, což vašemu vztahu pomůže, aby byl z dlouhodobého hlediska silnější.

 Panna

Víte, že se vám podařilo navázat vztah s partnerem, který je pro vás důležitý? Aby vztah, ve kterém se nyní nacházíte, fungoval, budete se muset naučit více tolerovat. V posledních několika týdnech se vám může zdát, že si je váš partner trochu nejistý sám sebou, protože se snaží vyřešit své vlastní problémy. Než začnete reagovat, promyslete si věci. Vaše osobní pohoda a hospodaření s časem závisí na vaší schopnosti převzít iniciativu v romantických vztazích.

Váhy

Když znáte pravdu, nemá smysl setrvávat v popírání. Zpříjemněte si milostný život tím, že využijete své citové zdroje. Spoléhat se na to, že partner splní všechny vaše citové požadavky, nemusí být dobrý nápad. I on se může cítit přetížený a chtít záchrannou síť. Staňte se přáteli a naučte se užívat si života na rovinu tím, že spolu budete mluvit.

Štír

Proveďte drobné úpravy ve svém milostném životě, abyste se dočkali výrazných výhod. Zpočátku může být nezbytné strávit nějaký čas mimo domov, abyste obnovili spojení se svým vnitřním proudem tvořivosti. Nicméně to jen posílí váš vztah a poskytne vám to více příležitostí k hluboké vzájemné komunikaci novými a potěšujícími způsoby.

Střelec

Občas se můžete cítit nuceni opustit svůj současný vztah, abyste ocenili svůj prostor a samotu. Jsou to však jen pomíjivé myšlenky a vy se je musíte naučit odmítat. Abyste dosáhli určité harmonie ve svém životě, využijte svou kreativitu. Naplánujte si osamělý výlet, abyste přerušili koloběh negativních myšlenek a vrátili se osvěženi.

Kozoroh

Dejte konstruktivně průchod svému hněvu, abyste si neničili vztahy se svými blízkými. Udržet své upřímné pocity skryté před někým, kdo potřebuje vědět, že máte hranici své tolerance, může být dnes obtížné. V důsledku toho budete mít větší tendenci říci svůj názor poté, co budete ignorováni nebo dotlačeni na hranici únosnosti.

Vodnář

Pokud chcete, aby se něco podařilo právě teď, musíte vstát z postele a něco pro to udělat. Lidé nemusí být v této době tak vstřícní a soucitní, jak byste si přáli. Nepotřebujete nikoho jiného, abyste byli šťastní; potřebujete pouze svou kreativitu. Pro společnost není třeba chodit dál než za sebe.

Ryby

Probíhající vztah vás může brzdit v růstu a vy zde stojíte před dilematem. Lidé ve vašem okolí se možná nemění stejným tempem jako vy a může být těžké se v tom vyznat. Nejlepší, co můžete udělat, je být jednoduše sami sebou. Je možné inspirovat lidi tím, jak žijete svůj život.

Zdroje článku: