Toto jsou skryté talenty jednotlivých znamení zvěrokruhu. Jaký je ten váš?

Toto jsou skryté talenty jednotlivých znamení zvěrokruhu. Jaký je ten váš?
Každý má pro něco nadání. Již jste našli svůj skrytý talent? Pokud ne, nevadí. My jsme pro vás sepsali skrytý talent jednotlivých znamení zvěrokruhu. A co potěší více než poznání, že máme každý nějaký skrytý talent, že?

Beran (21. března – 19. dubna):

Fyzická zdatnost

Vládne vám Mars – adrenalinová planeta fyzické aktivity. Tento vliv vás naplňuje silou, vytrvalostí a vysokoenergetickým náskokem potřebným k tomu, abyste vynikali, pokud jde o soutěžní sporty nebo fyzické aktivity.

Býk (20. dubna – 20. května):

Tvorba v kuchyni

Díky vlivu planety Venuše si užíváte život všemi pěti smysly najednou. V kuchyni vždy dokážete vytvořit něco lahodného. Víte totiž, jak zacházet s chuťovými pohárky.

Blíženci (21. května – 20. června):

Pamatování si nejvíce informací

Merkur je planeta informací. A vám tato planeta vládne. Jste od přírody zvídaví a chcete vědět co nejvíce informací. Ať se jedná o důležitou nebo i zanedbatelnou informaci – vy máte schopnost si pamatovat nadbytek informací. V tom je vaše síla.

Rak (21. června – 22. července):

Vytváření útulných prostor

Ať zútulníte jakékoliv prostory, lidé se v nich budou cítit bezpečně a pohodlně. Také při komunikaci se lidé s vámi cítí bezpečně.

Raci vytvářejí útulné prostory, Zdroj: New Africa / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna):

Nakupování nejlepších dárků

Vládne vám Slunce, tudíž jste hřejiví, dobročinní a zářiví. Chcete se cítit milováni a oslavováni, tudíž si přízeň ostatních koupíte darováním nějakého pěkného dárku. A vy víte, který dárek se hodí ke komu.

Panna (23. srpna – 22. září):

Vypořádání se s neočekávanými změnami jako profesionál

Nemáte rádi změny. Vše musí mít svůj pořádek. Ale jakmile změna nastane, velice rychle se s ní vypořádáte! Jste schopni držet krok s ostatními.

Váhy (23. 9. – 22. 10.):

Hrající dohazovač

Vždy hledáte harmonii, takže máte talent nacházet osobnosti, které spolu dobře ladí a navzájem se doplňují. A jako vzdušné znamení mluvíte uhlazeně a jste společensky důvtipní.

Štír (23. října – 21. listopadu):

Lidský detektor lži

Odhalíte každou lež. Býváte tichými a bystrými pozorovateli, takže je pro vás přirozené vnímat nálady, řeč těla, a dokonce i tajemství druhých.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince):

Přistání na nohou

Máte neuvěřitelný talent vždy přistát na nohou i za těch nejbizarnějších okolností. Zřejmě se tak děje proto, že vaší vládnoucí planetou je Jupiter, který bývá označován za planetu štěstí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna):

Suchý a sarkastický smysl pro humor

Díky vašemu nerozumnému přístupu a pragmatickým postřehům jste jedním z komediálně nejtalentovanějších znamení zvěrokruhu. A to je dobře, lidem zlepšujete (někdy se pouze snažíte) náladu.

Vodnář (20. ledna – 18. února):

Být náhodnými určovateli trendů

Už se vám někdy stalo, že jste si vytvořili vlastní styl a zanedlouho se z něho stal trend? Toto je skrytý talent všech Vodnářů, takže nemějte obavy, neděje se to pouze vám.

Ryby (19. února – 20. března):

Hledání dobrého ve všem

Vládne vám snová planeta Neptun, která vám umožňuje snadno se dívat na svět přes růžové brýle, i kdyby byla realita sebekrutější.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • Each Zodiac Sign's Hidden Talent, According To An Astrologer