5 schopných a mocných znamení, která chtějí mít nad vším kontrolu. Najdete se mezi těmito silnými osobnostmi i vy?

5 schopných a mocných znamení, která chtějí mít nad vším kontrolu. Najdete se mezi těmito silnými osobnostmi i vy?
Všichni svět něčím ovlivňujeme. Každý na to ale jde svým vlastním způsobem a snaží se dosáhnout něčeho jiného. Těchto 5 znamení se od ostatních liší tím, že mají velkou sebekontrolu, vliv na druhé a jsou schopná udržet si moc. Kdo mezi ně patří? A sedí to i na vás?

Lev

Lvi jsou rození vůdci a díky své působivosti dosáhnou všeho, čeho chtějí. Jako králové džungle si v jakékoliv skupině umí udržet přirozenou autoritu, kterou nikdo nebude zpochybňovat. Zároveň je ale všichni milují, protože se jejich šarmu a smyslu pro humor zkrátka nedá odolat. Jsou to velcí extroverti a rádi jsou středem pozornosti, takže oživí nejen každou party, ale i vážnou poradu či pracovní pohovor. Je pro ně tedy lehké zaujmout dominantní pozici a dlouho si ji udržet. Vědí, jak převzít moc, a příležitosti prostě umí využít. I kdyby to bylo na úkor druhých.

Bohužel ale ani nepomyslí na to, že by se na jejich místo mohl hodit někdo jiný. Věří, že právě oni vše umí udělat úplně nejlépe. Přestože jsou tedy skvělými vůdci, kteří druhé umí ovlivnit, postarají se o zábavu a zároveň umí čelit problémům, měli by občas více myslet na ostatní a být vůči sobě méně idealističtí. Každý se přeci někdy mýlí.

Štír

Štíři jsou vášniví a odvážní, což je dělá dobrými vůdci, kteří si v rukou umí udržet moc. Jsou schopni získat kontrolu v každé životní oblasti. Díky tomu jsou často hodně úspěšní i ve své kariéře. Mohou působit trochu sobecky a tvrdohlavě, ale umí si jít za svým, i když po cestě narazí na velké a zákeřné překážky.

Štíři jsou také silní a nezávislí a jednou z jejich největších výhod je, že jim příliš nezáleží na názorech druhých. Umí kvůli tomu ale být i hodně toxičtí a vztahy s nimi mohou být nebezpečné. City totiž prožívají hodně hluboce a intenzivně, ale zároveň jsou také manipulativní, strategičtí a pomstychtiví, když je něčím naštvete. Snažte si je tedy udržet na své straně, protože když je jejich odhodlání a vytrvalost použito proti vám, není to už nic hezkého.

Střelec

Střelci jsou takoví dobrodruzi zvěrokruhu. Díky tomu se však nezaleknou žádných nástrah ani překážek. Na svých cestách a výpravách jsou totiž zvyklí na ledacos, takže se za žádnou cenu nevzdávají. Jsou optimističtí a veselí, takže mají velkou vůli a vnitřní sílu, která ostatním může často chybět. Věří sami v sebe a proto umí vydržet jak fyzickou, tak psychickou námahu.

Jsou zkrátka silnější než většina ostatních a často se zdá, že ani neznají hranic. Navíc mají velký smysl pro humor a i ty nejtěžší chvíle umí brát s nadhledem. Jako vůdci svůj tým tedy umí dovést k úspěchu a ještě si s nimi užijete spoustu zábavy.

Kozoroh

Kozorozi jsou kariérně orientovaní a často pracují na vysokých pozicích. Kariéra je pro ně životní jistotou, která jim dodává klid a naději na spokojený život.

Ze všech znamení mají největší sebekontrolu a vůli, takže se umí přinutit i do těžké práce, která se jim nechce ani začínat. Rádi plánují a když něčeho chtějí dosáhnout, nebojí se pro to dlouho a vytrvale pracovat. To jim pomáhá nejen v práci, ale například v hubnutí či učení.

Jsou tedy zodpovědní a odhodlaní, ale kvůli své moci a autoritativnímu postavení se občas mohou chovat arogantně a bezcitně. Jsou sice dobrými vůdci a šéfy a je dobré, aby si toho vážili, ale měli by si dávat pozor na to, jak s druhými komunikují.

Býk

Býci mají všechny schopnosti, které k získání moci potřebují. Jsou vytrvalí, zodpovědní, praktičtí a mají nad sebou kontrolu. Umí se přinutit ke všemu, přestože jsou známí pro svou lenost. Jejich tvrdohlavost je za jejich cíli přímo žene, takže neustále na něčem pracují. Umí se nadchnout pro to, co dělají a když se do něčeho pustí, berou to opravdu vážně a jsou v tom pečliví.

Mají tedy velkou pravděpodobnost, že v životě budou silní a mocní. Ať už to je pracovně, fyzicky nebo v domácnosti. Umí totiž být dominantní, určit si svá vlastní pravidla a dosáhnout svého, což se jim vždy hodí.

Zdroje článku: