Psí horoskop: Poznejte svého psa podle znamení zvěrokruhu

Psí horoskop: Poznejte svého psa podle znamení zvěrokruhu
Stejně jako lidé i psi jsou ovlivňování pohyby planet. Chcete-li lépe porozumět chování vašeho mazlíčka, podívejte se v jakém znamení se narodil.

Beran 21. 3. - 20. 4.

Pejsek narozený ve znamení Berana touží po nezávislosti a dobrodružství. Je připraven přijmout jakoukoli výzvu. Je netrpělivý, nesnese omezování a úplně nejraději je vůdcem smečky. Psi - Berani potřebují důsledného pána a zároveň parťáka na dlouhé procházky v přírodě. 

Býk 21. 4. - 20. 5.

Pes ve znamení Býka potřebuje dostatek času, aby si zvykl na nové prostředí. Domov a pohodlí hrají pro psa v tomto znamení důležitou roli. Vlastní pelíšek na klidném místě je nezbytný. Tento pejsek obzvlášť ocení láskyplnou péči a čas svého páníčka. 

Blíženci 21.5. - 21. 6.

Psovi zrozenému ve znamení Blížence se jen tak nezavděčíte. Je to velký požitkář. Miluje změny, pestrost a novinky. Bude vám vděčný, když ho vezmete na nová místa, mezi jiné psy nebo se spolu třeba naučíte nový trik. 

Rak 22. 6. - 22. 7.

Se psem ve znamení Raka nesmíte zacházet příliš tvrdě. Nesnese křik a ostré povely. Může se chovat bojácně a náladově. S trpělivými majiteli dokáže mnoho a stane se výborným rodinným společníkem.

Lev 23. 7. - 23. 8.

Tento pes se jako správný lev vidí rád na nejvyšší pozici. Miluje, když se vše točí jen kolem něj. Vyzařuje z něj jistota a síla. Rád vyhrává, ale když ho zrovna nic nezajímá, oddává se lelkování.

Panna 24. 8. - 23. 9.

Pes narozený ve znamení Panny je oddaný a pracovitý společník. Má rád řád a jasná pravidla. Pokud ho pán nezaměstná, zabaví se sám. Je vděčným kamarádem dětí a starších lidí. Potřebuje pevné vedení a hodně pohybu.

Váha 24. 9. - 23. 10.

Pes ve znamení Vah je spíše klidnější povahy, ocení přátelské a sebejisté vedení. Touží po blízkém a vyrovnaném vztahu s člověkem, který mu poskytne harmonické prostředí. 

Štír 24. 10. - 22. 11.

Pes ve znamení Štíra oplývá tajemstvím, jež ostatní velice přitahuje. Svého pána rád testuje a staví ho před nejrůznější výzvy. Rád bojuje o postavení ve smečce. Pokud se takový pes dostane do zaneprázdněné rodiny, jeho žárlivost může způsobit velké nepříjemnosti. 

Střelec 23. 11. - 21. 12.

Pejsek narozený ve znamení Střelce je pro každou legraci. Ze štěněcí hravosti jen tak nevyroste. Čím více zábavy a kamarádů kolem sebe má, tím je šťastnější. Své rodině je věrný a oddaný, ale vše si dělá tak trochu po svém. 

Kozoroh 22. 12. - 20. 1.

Pes ve znamení Kozoroha přišel na svět, aby sloužil a něco dokázal. Je to neocenitelný hlídač, má smysl pro povinnost a řád. Ocení své jisté místo a plnou misku nejlépe ve stejný čas. 

Vodnář 21. 1. - 19. 2.

Pes Vodnář miluje společnost. Je to aktivní pes plný energie. Avšak umí být i pěkně svéhlavý a když nechce, nikdo s nim nehne. Potřebuje pána, kterého bude všude následovat a který mu dopřeje dostatek volnosti.

Ryby 20. 2. - 20. 3.

Pejsek ve znamení Ryb potřebuje velmi chápavého a vyrovnaného majitele. Tento pes s citlivou duší je nejraději v přírodě nebo v klidu domova se svým páníčkem. Bývá velmi citlivý a reaguje senzitivně na náladu svých domácích. Je-li veden laskavě a citlivě, stane se skvělým společníkem.