Sen o bouřce

Sen o bouřce
Výkladem snu o bouřce je závist vašich sousedů. Ti se tváří jako vaši skvělí přátelé, ale za zády vás pomlouvají. Důvod je prostý, závidí vám váš šťastný život. Situace je nepříjemná, ale zkuste ji přejít z nadhledem. Vy jste ti, kteří mají navrch.

Pokud vás ve snu zasáhla bouřka s blesky, sen má pro vás pozitivní poselství. Dostanete dobrou zprávu. Jestliže blesk zasáhl do domu, či stožáru, znamená to, že absolvujete radikální změnu, na kterou se už delší dobu připravujete. Dejte si pozor v případě, kdy blesk ve snu uhodil do nějaké osoby. Znamená to, že byste své plány měli ještě pozměnit.

Bouřka viděná ve snu je podle snáře považovaná za znamení. Jestli jste ve snu zažili bouřku propojenou s deštěm, znamená to, že vám sen symbolizuje problémy a slzy, které vás čekají. Jestliže jste ve snu zažili hromy a blesky bez deště, znamená to, že se díky své vynalézavosti dostanete z problémů.

Jestliže jste ve snu sledovali bouřku a déšť za oknem, znamená to, že se vám vyhnou potíže a problémy.

Pokud jste zahlédli blesk v bouřce hned vedle vás, dejte si velký pozor na obtíže a nebezpečí, se kterými se můžete potýkat.

Když jste ve snu zažili velmi silnou bouři s velkým hromobitím, znamená to, že můžete očekávat úspěchy v osobním životě. Snář ale také říká, že pokud se vám zdálo o velmi silné bouřce, život k vám není zcela spravedlivý. Je důležité, abyste se zamysleli nad životními cíli a hodnotami a začali podnikat první kroky ke změnám.

Zdál se vám sen o silném dešti a bouři, při které byl váš dům zaplaven vodou? Vypadá to, že vás brzy zasáhne přírodní katastrofa, jejíž následky budete muset řešit.

Bouře s blesky viděné ve snu znamenají, že budete muset brzy čelit události, která zásadně změní váš život.