Sen o běhání

Sen o běhání
Výklad snu o běhání je takový, že míváte velké návaly myšlenek a musíte se rychle rozhodnout v určité životní záležitosti. Měli byste se zamyslet a zpomalit v rozhodování. Jinak by se mohlo stát, že uděláte chybu.

Snář říká, že pokud se vám zdálo o tom, že běháte, brzy se může stát, že se setkáte se situací, kdy budete muset spěchat a budete se muset umět rychle rozhodovat.

Sen o běhu vám také může interpretovat reálnou situaci, kdy se pokoušíte něčemu uniknout před nějakým problémem. Únik ale není nejlepší způsob řešení situací. Měli byste si promyslet, jak jinak by se dala daná záležitost řešit.

Sen o běžeckých závodech

Jestliže se vám zdálo o tom, že závodíte v běhu, měli byste se mít na pozoru před vaší konkurencí. Výsledek vašeho sporu bude záviset na tom, jak rychle se dokážete rozhodovat.

Jestli jste ve snu běhali po domě, znamená to, že byste měli přehodnotit svůj životní styl. Budete nuceni řešit ve spěchu rodinné záležitosti. Měli byste si ale dát na čas a dostatečně o nich popřemýšlet, popřípadě probrat možné varianty s dalšími členy vaší domácnosti.

Pokud jste běhali po vám známém a blízkém místě, pravděpodobně budete řešit vztahy s vašimi blízkými.

Sen o běhání kolem dokola

Běhali jste ve snu kolem dokola? Zvolněte. Jste k něčemu silně připoutáni a odmítáte se na danou situaci podívat z více stran. Může se stát, že budete běhat v jednom kole a nedojdete k řešení.

Sen o pádu při běhu

Jestliže jste při běhu zakopli a spadli, může se stát, že vás v životě potká nějaká nepříjemná událost a může se vás pokusit něco zlomit.

Běželi jste ve snu velmi rychle? Přijde k vám velké štěstí a příjemné překvapení.

Sen o běhání naboso

Pokud jste ve snu běželi naboso, hrozí vám, že byste mohli přijít o peníze. Buďte na pozoru v práci a při podnikání.