Sen o autonehodě

Sen o autonehodě
Výklad snu o autonehodě je takový, že musíte čelit následkům svých činů. Je pravděpodobné, že jste nebyli opatrní a záměrně jste riskovali. Teď si vaše chování začíná vybírat svou daň.

Dejte pozor na své zdraví

Snář říká, že autonehoda viděná ve snu vám může signalizovat onemocnění, nebo jiný problém ve vašem těle. Zkuste více poslouchat své tělo a vnímat to, co vám dává najevo. V případě potřeby navštivte svého lékaře.

Pokud se sen o autonehodě zdá mladé dívce, hrozí, že se seznámí s konfliktním člověkem, který jí znepříjemní život a utrpí tak dívčina pověst.

Jestliže autonehodu ve snu uvidí ženatý muž, hrozí ,že bude mít jeho přítel potíže v manželství nebo v zaměstnání.

Když uvidí autonehodu ve snu mladý muž, je zde riziko, že se jeho nejapný vtip otočí v konflikt. Měl by se zamyslet nad svým chováním a říct si, jestli už není načase dospět.

Vyhnuli jste se ve snu autonehodě? V tom případě se vám ve vašem reálném životě podaří vyřešit problémová situace.

Sen o následcích autonehody

Pokud jste ve snu viděli následky autonehody, sen vám radí, abyste při realizaci svých plánů nevyužívali pomoc druhých lidí. Spoléhejte na svou píli a houževnatost.

Zranění při autonehodě

Jestli se vám zdál sen o autonehodě, ze které jste vyvázli s vážným zraněním, může se stát, že vás někdo zradí. Jestliže při autonehodě nebyl zraněn vůbec nikdo, sen vám předpovídá, že se blíží vaše seznámení s člověkem, ze kterého se může stát váš životní partner.

Zdálo-li se vám o autonehodě, které jste byli obětí, začněte více odpočívat a vyvarujte se stresu.

Pokud ve snu někoho autem srazíte, musíte se naučit bránit své dobré jméno.

Autonehoda viděná ve snu také předpovídá, že se setkáte s člověkem, se kterým zažijete velké dobrodružství. Ač bude doba strávená s ní krátká, nikdy na ni nezapomenete.