Jaké jsou vaše největší slabiny. Můžete to spočítat

Jaké jsou vaše největší slabiny. Můžete to spočítat
Chamtivost, manipulátorství, náladovost, žárlivost – jaké jsou vaše chyby a slabiny? Spočítejte a zkontrolujte, na čem byste měli zapracovat. Při určování, na které z vašich vlastností nemůžete být hrdí, se budete muset odvolat na numerologii.

Nejprve musíte spočítat svůj počet životů a poté zkontrolovat, jaké slabiny takové číslo skrývá.

Chcete-li zjistit počet životů, sečtěte číslice celého vašeho data narození. Pokud získáte dvouciferný výsledek, sečtěte obě čísla dohromady a získáte tak výsledek od 1 do 9.

Například životní číslo osoby narozené 16. února 1990 je 1 (1 + 6 + 2 + 1 + 9 + 9 = 28; 2 + 8 = 10; 1 + 0 = 1)

Jedna

Numerologie hlásí pro jedničku silnou osobnost s tendencí ovládat a zastrašovat ostatní. Takový člověk je příliš kritický, agresivní, rád se nad ostatní povyšuje a ovládá je.

Dva

Numerologická dvojka se snadno urazí a často se rozbrečí. Takový člověk je citlivý, emoční, nejistý. Špatně snáší kritiku, může být velice náladový a žárlivý.

Tři

Numerologické trojky milují být v centru pozornosti. Člověk s tímto číslem vyhledává potlesk, uznání, chcete být neustále obdivován. Může být melodramatický, často se snaží snižovat hodnotu lidí ze svého okolí před ostatními. Každý je pro něj konkurencí.

Čtyři

Lidé s numerologickou čtyřkou milují kontrolu. Nejenom činů jich samotných, ale i lidí kolem. Tento člověk bývá netolerantní, tvrdohlavý, pedantský. Když někdo kolem něj projeví slabost nebo udělá chybu, ztratí vůči němu úctu.

Pět

Pětky se snadno nudí, nemohou se usadit a posunout v životě dál. Jsou netrpělivé, nezodpovědné, je těžké se na ně spolehnout. Mají sklon k podvodům, lžím a někdy také k závislostem. Je pro ně těžké soustředit se na jednu věc delší dobu.

Šest

Šestka je perfekcionista, chce, aby se všechno a všichni pracovali jako švýcarské hodinky. Má ráda kontrolu, často soudí a kritizujete ostatní na první dobrou. Myslí si, že má vždy pravdu, je panovačná, žárlivá a majetnická

Sedm

Lidé s životním číslem sedm jsou skeptičtí a je pro ně těžké někomu důvěřovat. Mají kolem sebe zeď, kterou je těžké prorazit. Nedaří se jim otevřít se ostatním lidem, jsou podezřívaví. Často jsou uzavření, stažení a mají problém mluvit o svých pocitech.

Osm

Osmička je egocentrická a materialista. Hodnotí ostatní podle velikosti jejich peněženky. Je chamtivá a někdy manipuluje s lidmi. Touží být vždy na vrcholu a to i za cenu, že ostatním ublíží.

Devět

Devítky jsou často pomstychtivé, neumí odpouštět a myslí si, že mají vždy pravdu. Někdy si hrají na oběť a předvádí melodramatické scény. Pokud jim někdo ublíží, vrátí mu to i s úroky.