Rory z Gilmorových děvčat vyrostla a stala se populární herečkou. I po 21 letech vypadá jako malá holčička

Rory z Gilmorových děvčat vyrostla a stala se populární herečkou. I po 21 letech vypadá jako malá holčička
Držitelka prestižní ceny „Emmy“ (seriálový Oscar) Alexis Bledelová se proslavila hned díky svému prvnímu hereckému projektu v oblíbeném seriálu „Gilmorova děvčata“. Později následovaly další role v televizních seriálech. Jak se herečce daří dnes?

Začátek kariéry

Bledelová debutovala v televizi v roce 2000 jako dcera Lauren Grahamové Rory Gilmorová v komediálním dramatu „Gilmorova děvčata“. Během natáčení si zahrála současně hlavní roli v jejím prvním celovečerním filmu, a to v romantickém dramatu „Tajemství nesmrtelných“ z roku 2002.

Zdroj: Autor: DFree / Shutterstock

Alexis Bledelová se proslavila hned díky svému prvnímu hereckému projektu v oblíbeném seriálu „Gilmorova děvčata“.

V roce 2005 si zahrála po boku Amber Tamblynové, Americy Ferrerové a Blake Livelyové ve filmu „Sesterstvo putovních kalhot“. Ve stejném roce následoval antologický kriminální thriller „Sin City – Město hříchu“. O rok později si Bledelová zahrála v romantické komedii „Tady Reed Fish“.

Oblíbená u kritiků

Během druhého desetiletí tohoto století si Bledelová zahrála v nejrůznějších dramatických dílech. Její skvělé herectví například ve filmech „Pan dokonalý“ (romantická komedie), „Konspirátor“ (historické drama) nebo „The Kate Logan Affair“ bylo filmovými kritiky vysoce uznané, a rychle se stala oblíbenou herečkou a žádanou kolegyní. AI dnes jí můžeme vídat v televizi, aktuálně hraje jednu z hlavních rolích v dramatickém sci-fi seriálu „Příběh služebnice“.

V roce 2012 začala Bledelová vztah s hercem Vincentem Kartheiserem, se kterým hrála v seriálu „Šílenci z Manhattanu“. Pár se zasnoubil v březnu 2013 a svatba se konala v Kalifornii v červnu 2014. Na podzimu roku 2015 se narodilo jejich první společné dítě.