Čínský horoskop pro Koně na rok 2022. Jste Kůň?

Čínský horoskop pro Koně na rok 2022. Jste Kůň?
Zajímá vás pohled na vaše znamení zvěrokruhu z hlediska čínského horoskopu? Chtěli byste se dozvědět, jaké znamení v čínském horoskopu představujete a jaké události na vás čekají v roce 2022? V tom případě se začtěte do horoskopu pro Koně na nadcházející rok 2022.

Pokud nevíte, zda jste Kůň či vás symbolizuje jiné znamení v čínské astrologii, podívejte se na poslední odstavec tohoto článku, který vám na základě roku vašeho narození prozradí, jaké znamení v čínském horoskopu zaujímáte právě vy.

Čínský horoskop je oproti klasickému horoskopu trošku odlišný. Je totiž založen na soustavě celkem dvanácti zvířat a také pěti živlů, která poté vládnou každému jednotlivému roku. Oproti našemu kalendářnímu roku je ovšem ten čínský rok posunut. Jeho začátek je datován zhruba k přelomu ledna a února. Rovněž vám čínský horoskop často může prozradit i to, co ten klasický nedokáže.

Kůň

V roce 2022 všechny Koně čeká strmý vzestup. Vesmír je vám totiž nakloněn po všech směrech. Začnete si tak konečně plnit své sny a budete realizovat své dlouholeté plány. Jak tomu ovšem již tradičně bývá, vždycky se budete muset trochu snažit. Žádné štěstí k vám nepřijde jen tak. Pro vás Koně to ovšem není nic zvláštního, jste zvyklí neustále překonávat různé překážky i sami sebe. V roce 2022 je vám tedy dána hojnost naprosto všeho. V případě, kdy budete chtít rozšířit například své podnikání, vyhrajete zcela na plné čáře nad vaší konkurencí. Nábor nových zaměstnanců pro vás rovněž bude procházkou růžovým sadem. Vaši noví zaměstnanci budou pilní, pracovití a spolehliví. Kromě toho jim půjde řemeslo pěkně od ruky. Vypadá to, že vás v roce 2022 nemůže nic zaskočit.

Vždycky se ovšem snažte držet pevně nohama na zemi. Sny o létání, které často míváte, totiž mohou symbolizovat to, že byste se rádi odpoutali od každodenních starostí, což by se vám v reálném životě nemuselo vůbec vyplatit.

Váš profesní čas právě nastal

Ve vaší profesi či v podnikání se vám bude rozhodně nebývale dařit. Máte velkou šanci na to, že získáte mnohem více peněz, než doufáte. Otázkou ovšem zůstává, jak moc si jich budete moci užít. Aby to nebylo tak, že peníze, které snadno nabydete, také snadno pozbydete. Přesně toto totiž praví jedno známé rčení. Máte totiž myšlenky, že s nabitými penězi budete dělat velké věci a vaše odvážné kroky se ne vždycky mohou setkat s úspěchem. Na litování nad svými činy ovšem již bude mnohdy pozdě.

Pokud máte podnik, tak věřte tomu, že valnou část peněz pro vás vydělají vaši obchodní partneři, kteří se v oboru vyznají a patří mezi skutečné profíky. Bez vašeho zadostiučinění to ovšem nepůjde. Tudíž nikdy nedelegujte příliš mnoho kompetencí na jiné osoby. Pokud jste naopak zaměstnanec, nebojte se v novém roce požádat o zvýšení výplaty či si říct o vyšší místo. Nebráníte se totiž ani škole, kurzům, rekvalifikacím ani školení. Vaše píle se vám zúročí.

O své vztahy se nemusíte bát

V roce 2022 se o své partnerské i mezilidské vztahy rozhodně bát nemusíte. Pokud se jim budete věnovat a budete je pěstovat, vydrží vám. Samo se ovšem nikdy nic nevybuduje. Myslete na to, že můžete ztratit i ty, kteří jsou vašemu srdci nejblíže. Věnujte se proto pilně nejen práci, ale také své rodině a nezanedbávejte je. Mohli by vám rovněž uškodit nemilé výkyvy nálad. Rovněž byste se neměli přepínat, jelikož to absolutně vůbec nebude prospívat vašemu zdraví. To máte pouze jedno a je třeba se vyvarovat stresům, negativním lidem a také závistivcům.

Roky narození Koně

Zde naleznete roky, které symbolizují roky narození. Pokud jste se narodili v některém z uvedených let, patříte mezi Koně.

1906, 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026, ...

 

Zdroj:

  • autorský text