Ravenův horoskop na rok 2023: Štíry čeká velký úspěch a Blíženci najdou lásku

Ravenův horoskop na rok 2023: Štíry čeká velký úspěch a Blíženci najdou lásku
Zajímá vás, co si pro vás připravil celý nadcházející rok 2023? Dnešní článek vám zodpoví veškeré vaše otázky. Máte na rok veliké plány a zajímá vás, jaká je pravděpodobnost, že se vám vydaří? Dnes si povíme vše, na co se můžete v roce 2023 těšit a čemu a komu se raději vyhnout. Jak se říká: je lepší být připraven, než překvapen.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Rok 2023 pro vás bude velkou zkouškou. Budete postaveni před veliké dilema a vaším úkolem bude se správně rozhodnout. Může to znít jako velmi těžké proroctví pro nadcházející rok, ale opak je pravdou. Pokud se totiž rozhodnete dobře, čeká vás něco velkého, a tak skvělého, že si to ani nedokážete představit.  

Býk (21. 4. – 21. 5.)

K Býkům se také hvězdy neotočily zády, a proto se mohou těšit i v roce 2023 na velké úspěchy zvláště v pracovním životě. Ačkoli pro vás tento rok bude požehnáním, v osobním životě to bude horší. Láska se vám bude vyhýbat, a vy tak budete většinu roku trávit sami. Díky tomu ale budete mít čas na práci, a pracovní úspěchy na sebe tak nenechají dlouho čekat.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci by se měli raději připravit na pořádnou a nefalšovanou lásku. Potkáte ji v polovině roku a bude to ta láska, ze které se vás roztřesou kolena. Není jisté, zda to bude jen poblouznění, nebo se z toho vyklube něco dlouhodobějšího, ale v každém případě se máte na co těšit.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci, nesmutněte! Rok 2023 pro vás bude totiž jeden z nejšťastnějších let ve vašem životě. Nejvíce radosti budete zažívat v kruhu rodiny, a tak pokud s ní nemáte příliš dobré vztahy, snažte se je co nejdříve napravit. Přece byste nechtěli o tuto vlnu přijít, nebo snad ano?

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Pro Lvy se rok 2023 stane symbolem nejistoty. Období štěstí a smutku se u vás budou střídat jako počasí, a vy si tak nebudete vůbec jisti, jak a kdy se vám bude dařit. Pokud však patříte mezi ty, kterým vadí nuda, můžete se spolehnout, že tento rok se určitě nudit nebudete.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny by se měly připravit na zklamání. Váš dlouhodobý partner vás totiž velmi zklame a na vás bude rozhodnutí, jestli mu ještě stále věřit, nebo svoje snahy zachránit tento vztah vzdáte. Není jisté, které rozhodnutí je to správné, a tak se musíte rozhodnout podle vašeho srdce a doufat, že to rozhodnutí bude správné.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy čeká nová pracovní příležitost. Vaše stálé zaměstnání vyměníte za zaměstnání mnohem vzrušující, a tak pro vás bude rok 2023 plný vzrušujících zážitků a nových událostí a kontaktů. Díky novým kontaktům můžete potkat i novou lásku, ale nic není jisté.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Velký úspěch na sebe nenechá v roce 2023 dlouho čekat. Práce, vztahy i rodina vám budou předávat jen pozitivní energii. Díky minimálním problémům budete mít spoustu energie na budování své kariéry. Můžeme vám také slíbit, že tento rok je pro to úplně ideální, tak směle do toho.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci budou střílet na jistotu. Budete oplývat sebevědomím a vaše schopnosti půjdou strmě nahoru. V roce 2023 se nadchnete pro sebevzdělávání a není vyloučena i účast na mnohých kurzech a seminářích, které vám s tímto pomohou. Proto směle do toho, ať tuto pozitivní energii nepromeškáte.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorohův rok 2023 bude velmi klidný, a nebudete tak vydávat zbytečnou energii na hádky a problémy. Bude to rok zaslouženého odpočinku a načerpání energie na rok následující. Víme, že jste unavení a na toto období jste čekali. Využijte ho proto dostatečně ku prospěchu.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Rok 2023 pro vás bude rokem splněných přání. Tento rok se vám podaří dosáhnout nejednoho snu, a vy tak budete spokojeni a budete cítit jisté zadostiučinění za předchozí období, které pro vás bylo velmi těžké.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby se budou potýkat s nejistotou. Tento rok bude vaše zaměstnání na hraně, a vy se tak budete muset dívat po jiném místě. Nemusí to být ale zrovna špatné znamení, protože to vypadá na to, že následující zaměstnání vám do života vlije spoustu nových zážitků a jistoty. Jakmile se tak naskytne nějaká nová příležitost, berte ji všemi deseti.

Zdroje článku: