Proč Vás může expartner sledovat, podle jeho znamení

Proč Vás může expartner sledovat, podle jeho znamení
Ne každý se s rozchodem vyrovná. Někteří lidé jsou emocionálně stále spojeni se svými bývalými partnery a mohou je dokonce i sledovat, aby jim byli nějak nablízku. Proč toto dělají? To záleží převážně na jejich povaze. Zde jsou důvody, proč mohou stalkovat jednotlivá znamení zvěrokruhu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nemůže si zvyknout na to, že již nejste součástí jeho života. Vlastně to bere jako porážku – prohrál a to se mu nelíbí. Pokud Vás sleduje, chce prohru proměnit ve výhru.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud Vás sleduje expartner Býk, znamená to, že si na Vás zvykl natolik, že jste se stali jeho nedílnou součástí. Myslí si, že bez Vás není nikdo, a sleduje Vás, aby se cítil celý.

Blíženci (21. května – 21. června)

Tento partner rád udržuje lidi ve svém životě, a pokud se s ním rozejdete, bude Vám i nadále neustále nablízku, přestože Vás to může značně obtěžovat.

Rak (22. června – 22. července)

Nechce se od Vás odloučit, protože ho to opravdu bolí. Nemůže-li získat zpátky Vaši lásku, raději se na Vás přilepí a začne Vás sledovat, aby měl pocit, že jste stále s ním.

Kozorozi,
Kozorozi bez Vás nedokáží žít, plánovali s Vámi budoucnost | Zdroj: Antonio Guillem / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Má s Vámi nevyřešený spor a má pocit, že hádka, která provázela váš rozchod, ještě není vyřešená. Dokud nebude mít pocit, že je hádka uzavřena, nepřestane Vás sledovat.

Panna (23. srpna – 22. září)

Tento partner, pokud se rozhodne Vás sledovat, má pocit, že udělal špatné rozhodnutí, které bylo unáhlené. Chce si s Vámi vše vyříkat a buď Vás získat zpátky nebo se usmířit.

Váhy (23. září – 23. října)

Váhy jsou typ partnera, který, pokud se mu po Vás stýská, za Vámi přijde a bude chtít vztah slepit dohromady. Může sbírat odvahu na konfrontaci a následnou omluvu za to, jaký byl.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud Vás Štír stále miluje, je téměř nevyhnutelné, že Vás začne sledovat. Je to proto, že si myslí, že patříte pouze jemu a nemáte právo mluvit s někým jiným. Možná plánuje pomstu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Stýská se mu po Vás. Chce být opět s Vámi, či alespoň ve Vaší blízkosti. Stále má doma předměty, které mu Vás připomínají, a nechce se jich zbavit, proto trpí a sleduje Vás.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Cítí, že je pro něj momentálně nemožné pokračovat ve svém životě bez Vás. Počítal s tím, že s ním zůstanete po zbytek života a založíte s ním rodinu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Myslí si, že vztah je pohádka a i když jste se rozešli, ve skutečnosti vztah pokračuje a dojde k úspěšnému obnovení a dobrému konci. Také se Vám chce omluvit.

Ryby (19. února – 20. března)

Chce se o Vás postarat. Znovu. Jako by vztah nikdy neskončil. V jeho myšlenkách jste uplakaní z toho, že vztah skončil, a on se Vás snaží rozveselit.

Zdroj článku: