Víte, jak si přičarovat lásku podle dávného rituálu?

Víte, jak si přičarovat lásku podle dávného rituálu?
Magie lásky je stará jako lidstvo samo. Snaha využít magické síly přírody patřila k lidstvu od nepaměti a ani dnes není radno tyto síly podceňovat. Naši předkové si přivolávali lásku pomocí nejrůznějších rituálů. Co kdyby tyto magické postupy fungovaly i dnes?

Co bychom měli vědět

Než přistoupíme k samotnému rituálu přivolávání lásky, je důležité uvědomit si pár zásadních pravidel. Pokud se snažíme přivolat do našeho života někoho, kdo je volný, případně sám o nás projevuje určitý zájem, je vše v pořádku a můžeme se do rituálu pustit.

Ale v opačném případě, kdy bychom se rozhodli přilákat si někoho, kdo je již zadaný, mohlo by se nám to nepříjemně vymstít v budoucnu. Zákon Vesmíru totiž funguje na všechny stejně. Co vysíláme, to se nám také vrací. V budoucnu by nám tak mohly zbýt jen oči pro pláč, až by náš partner odešel s někým novým nebo nám byl nevěrný. Karma totiž v těchto případech vrací, co člověk zasel. 

Důležité je také dávat si pozor na to, co si přejeme. Vesmír nám totiž obvykle naše přání splní, ale ne vždy je to v takové podobě, jak jsme si představovali.

Postup rituálu

Než se pustíte do rituálu, připravte si dvě růžové čajové svíčky, papír, tužku a velkou sklenici. Ideálně poslouží zavařovací sklenice. Ujistěte se, že vás nikdo nebude rušit a že máte asi hodinu času jen sama na sebe a své myšlenky.

Zapalte čajové svíčky. Jméno své milované osoby napište na papír. Zavřete oči a představujte si situace, kdy jste s milovanou osobou. Jak se spolu smějete, jak se spolu v objetí díváte na oblíbený pořad, jste spolu na pikniku, sportujete.

Prociťte všechny pocity, které máte, když jste s touto milovanou osobou. Čím více se naladíte na dotyčnou osobu, tím lépe. Poté vezměte papír se jménem své lásky, stočte ho do ruličky a pomalu ho přiložte nejprve k jednomu plamínku svíčky a poté i ke druhému. Potom ho vložte do sklenice a nechte shořet. Od této chvíle vždy, když budete v blízkosti milovaného člověka, podívejte se mu do očí.

Tento rituál se dá využít i v tom případě, že nemáte žádnou konkrétní osobu, na kterou myslíte, ale toužíte po lásce a milujícím partnerovi. V tomto případě zapalte svíčky a představujte si, jak se budete cítit, až budete mít svého vysněného partnera.

Nepředstavujte si, jak by měl vypadat a jaké by měl mít vlastnosti. Zaměřte se na svoje vnitřní pocity, jak spokojeně se cítíte, když máte lásku. Až potom potkáte kompatibilní osobu, spolehlivě poznáte podle svých vnitřních pocitů, že je to ten pravý. Tentokrát na papír napište „miluji a jsem milována“ a zopakujte postup se svíčkami a sklenicí.

Nechte svíčky dohořet a nesfoukávejte je. Kouzlo rituálu by pak ztratilo účinnost. Důležitá je víra a síla přesvědčení, že pro vás láska existuje a že ji najdete.

Zdroj: AlessandroBiascioli/ Shutterstock

Vděčnost

Až rituál zafunguje a vy si do života přitáhnete lásku, nezapomeňte na poděkování a vděčnost. Pokud něco od Vesmíru chceme, měli bychom také poděkovat, když toho dosáhneme, a procítit hlubokou vděčnost za to, co máme. Tak můžeme žít naplněným životem a uvědomovat si, jaké štěstí máme právě teď a tady.

Zdroje článku: