Jak přestat někoho milovat podle vašeho znamení zvěrokruhu

Jak přestat někoho milovat podle vašeho znamení zvěrokruhu
Milovat někoho je krásná věc, ale pokud se s námi dotyčný rozejde a nemá se k návratu, je lepší ho přestat milovat a poohlížet se po jiném partnerovi či nějakou dobu zůstat sami. Zapomenout na tohoto pro nás důležitého člověka se nám však může zdát nemožné. Jak na to? V tomto článku se dozvíte, co vám radí astrologie.

Beran (21. března – 19. dubna)

Stále milujete svého partnera, protože za tu dobu vztahu vám to přišlo normální, což vám zůstalo doteď. Musíte si zamilovat sami sebe, abyste se zbavili myšlenek na partnera.

Býk (20. dubna – 20. května)

Partner pro vás představoval váš život a nyní máte pocit, že nejste sami sebou. Zamyslete se nad tím, zda se opravdu takto chcete trápit až do konce života. Jakmile zjistíte, že ne, zapomenout na něj bude snazší.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše bolest je cítit předlouho. Můžete si najít nového partnera, ale na bývalého budete stále myslet. Nejlepší cesta k zapomenutí je stýkat se se svými přáteli. Najděte si přátele, kteří procházejí tím samým.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud se s vámi partner rozejde, končí pro vás svět. Nechcete o ničem slyšet, pouze smutníte. Vězte, že vaše rodina vás ráda podrží a pomůže vám zapomenout. Má vás ráda.

Lev (23. července – 22. srpna)

Po rozchodu se cítíte nechtění a na nic. Běžte za lidmi, kteří vás mají rádi. Může to být rodina, přátelé. Pomůže vám zapomenout, když ze všech stran uslyšíte, že tak báječného člověka si váš expartner nevážil.

Panna (23. srpna – 22. září)

Neustále jste připoutaní ke svému bývalému partnerovi. Nemáte nikoho, komu byste mohli projevovat lásku. Musíte počkat, až budete dělat dobré skutky pro ostatní, kteří vás budou chválit.

Váhy (23. září – 23. října)

Myslíte si, že váš život po ztrátě partnera již není v rovnováze. Zamyslete se nad tím, jak jste trávili život, než jste potkali partnera. Navraťte se k tomuto způsobu života.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Není to běžný způsob, jak na někoho zapomenout, ale pro vás je nejlepší se naštvat a běsnit. Během toho je vhodné zbavit se všech předmětů, jež vám bývalý partner věnoval.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vzít své přátele na pěkný výlet je způsob, jak urovnat své myšlenky i emoce a na bývalého partnera zapomenout. Jinak se můžete dlouho trápit plni myšlenek, zda vás konec vztahu posune dopředu, či nikoliv.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Po rozchodu se obviňujete ze všech chyb ve vztahu i ze samotného konce. Najděte podporu u přátel a rodiny, jinak hrozí, že se budete obviňovat ze všeho špatného, co se ve vašem životě odehraje.

 Podpora přátel, Zdroj: fizkes/ Shutterstock

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Neustále se přesvědčujete, že vám bývalý partner nechybí, ale opak je pravdou. Potřebujete hodně času o samotě. Během toho můžete využít svou kreativitu, abyste na partnera zapomněli.

Ryby (19. února – 20. března)

Po rozchodu si myslíte, že vám pomůže, pokud se zamilujete do někoho jiného. Dělejte to, co vás činí veselými, a nechte emoce volně plynout. Je to nejrychlejší způsob, jak na partnera zapomenout.

Zdroj článku: