Erotická talk show Peříčko: Jaké to bylo a vzpomínka na lechtivý pořad

Erotická talk show Peříčko: Jaké to bylo a vzpomínka na lechtivý pořad
1997 se na televizi Nova vysílal pořad „Peříčko“, který spojoval erotiku a talk show. Tato show se sice vysílala jen po dobu jednoho roku, přesto zanechala na televizní krajině jisté stopy, tak si pojďme na tuto show zavzpomínat.

Erotika kam se podíváme

Týdenní show „Peříčko“ ukazovalo pokaždé nějaké erotické reportáže s, jak produkční informace říkají „patřičně lechtivou tématikou“. Pro velkou část publika to byly dokonce úplně první sexuální zážitky, protože nejen že se tu dalo zhlídnout několik zajímavých videí, moderátorky pořadu patřily mezi nejhezčí a nejvíce sexy osoby televize, především Jana Štefánková zamotala hlavu všem mužům sedící před obrazovkou.

Pro velkou část publika to byly dokonce úplně první sexuální zážitky.

Ale i další moderátorky byly pro tento pořad skvělou volbou. Ať už Sára Saudková, Soňa Polónyiová nebo Zuzana Belohorcová, na každou se člověk rád díval a poslouchal je. A kdo by mohl zapomenout na ta křesílka vypadající jako obrovské rty.

Zajímavé rozhovory

Ke každé show patřil i rozhovor s nějakou celebritou, a to buď přímo z erotické branže nebo z nejrůznějších dalších větví, od herců až po zpěváků. Do dnes nelze zapomenout na výstup Roberta Rosenberga, herce z neuvěřitelně vysokého počtu filmů pro dospělé, anebo režiséra Adolfa Ziky. A když někdo nesměl chybět v takovém pořadu, tak to byl Daniel Nekonečný, i tento barevný entertainer se zde jednou objevil.

Přestože se jedná o pořad, kde nevzácně bylo vidět i nahé tělo ženy, v dnešní době nám připadá tato show typicky pozitivně trapná. Prostě pořad typický pro devadesátá léta.

Zdroj: autorský text