Narodili jste se ve znamení Berana? Přečtěte si, jaká je Vaše povaha, schopnosti, klady i zápory

Narodili jste se ve znamení Berana? Přečtěte si, jaká je Vaše povaha, schopnosti, klady i zápory
Beran je jedním z nejvášnivějších a nejtvrdohlavějších znamení horoskopu. Zajímají vás další charakteristiky tohoto znamení? Skvělé, jste na správném místě, čtěte dál.

Datum: 20. března – 19. dubna 2021

Prvek: Ohnivý

Vládnoucí planeta: Mars

Vlastnosti: žádný filtr, rozzlobí se a pak zapomene, proč se rozzlobil; myslí si, že všechno je hra, kterou může vyhrát, udělá cokoli, když si to někdo usmyslí; snadno se nudí

Slavní: Mariah Carey, Jackie Chan, Leonardo DaVinci

Jaká je osobnost Berana?

Berani si v jádru dělají, co chtějí, a dělají věci po svém. Nebojí se konfliktů, jsou velmi soutěživí, čestní a přímí. Berana netíží svoboda volby a je to snad znamení, které je nejméně konfliktní v tom, co chce. Vrhají se do světa s chutí a beze strachu. To je jedna z jejich nejchvályhodnějších vlastností, ale také to, co jim způsobuje mnoho bolesti a smutku.

Berany pohání touha dokázat si své síly. Přirozeně se ujímají vedení, jsou soutěživí a ctižádostiví. Berani jsou spontánní a odvážní. Mají smysl pro dobrodružství a rádi objevují. Jsou odhodlaní a odvážní a umí iniciovat nové projekty. Mají vysokou energii a dokáží iniciovat rychlé akce. Mohou být také netrpěliví, ale jsou přirozeně aktivní a neradi ztrácejí čas.

Jaké jsou slabé stránky Beranů?

Berani bývají impulzivní, netrpěliví a horkokrevní. Za svůj hněv se neomlouvají. Nemají vždy nejlepší sebeovládání, takže se musí naučit být trpělivější.

Berani, kteří jsou závislí na akci a vzrušení, jsou často příčinou vlastního zmatku. Všichni Berani chtějí věci intenzivně prožívat, a proto mohou mít někdy sklon k bezohlednému riskování. To také znamená, že často reagují spíše z emocí než z místa klidné jasné mysli.

Berany přitahují lidé, kteří s nimi dokážou držet krok, Zdroj: G-Stock Studio / Shutterstock

Zamilovávají se Berani rychle?

Je pravděpodobné, že se Berani skutečně zamilují poměrně rychle. Mají spoustu energie a nechtějí ztrácet příliš mnoho času malichernostmi. I když si rádi udělají čas na to, aby člověka poznali, nemusí tak činit delší dobu. Berani se mohou domnívat, že si okamžitě uvědomí, zda jsou do někoho zamilovaní, nebo ne. Rozhodnutí být ve vztahu jim netrvá dlouho. Beran bude mít silné pocity ohledně toho, zda vztah funguje, nebo ne, a bude schopen bez větších potíží vztah ukončit.

Co Berany přitahuje?

Berany přitahují lidé, kteří s nimi dokážou držet krok. Pro Berany jsou emoce pomíjivé a mají rádi lidi, kteří to přijímají. Přitahuje je fyzičnost, přímost a vřelost. Když budete o svých záměrech a touhách mluvit otevřeně, Berany to uklidní. Dává jim to najevo, že je pro ně bezpečné být ve vaší blízkosti sami sebou.

Jak milovat Berana?

Berani nedokážou skrývat své emoce a dávají je fyzicky najevo. V dobrých dnech jsou Berani neuvěřitelně milující. Když mají špatnou náladu, jsou to katastrofální přírodní síly. Je to proto, že se pohybují mezi extrémy. Odstrčí vás, když jsou rozrušení nebo se cítí zranitelní, a pak se vrátí, když se jim začne stýskat. Milovat Berana vyžaduje neuvěřitelnou sílu. Chcete-li milovat Berana, musíte se stát rozhodným pilířem uprostřed rozbouřeného moře.

Berani vyhledávají milence, kteří sdílejí jejich chuť riskovat, Zdroj: LightField Studios  / Shutterstock

Kdo je spřízněnou duší Berana?

Spřízněná duše Berana je prudká, koketní a citově přímá osoba. Rádi se nechávají okouzlovat a láká je také představa, že jsou uchváceni. Berani vyhledávají milence, kteří sdílejí jejich chuť riskovat. Mají temperamentní osobnost a jejich nálady bývají rtuťovité. V lásce mohou být velmi agresivní. Chtějí někoho, kdo si dokáže stát za svým.

Co Berany rozčiluje?

Berani věří, že jsou velkou silou za volantem svého života. Když jsou nuceni ustoupit na zadní sedadlo, pořádně je to naštve. Není to tím, že by potřebovali být ve vedení, jen nevěří, že někdo jiný dokáže řídit jejich život. Berani si jsou velmi nejistí, pokud jde o jejich schopnost řídit svůj osud. I když vedou sebejistě, ve skutečnosti neustále hledají ujištění. Pod povrchem jejich bravurního chvástání se skrývá spousta nejistot. Pokud si myslí, že jste lepší řidič, nemají problém s tím, když se chopíte volantu, pokud to děláte sebevědomě. Pokud si myslí, že nevíte, co děláte, zasáhnou, aby převzali kontrolu.