Andělské poselství na středu: Raky čeká usmíření, štíry velký úspěch a vodnáře zase láska.

Andělské poselství na středu: Raky čeká usmíření, štíry velký úspěch a vodnáře zase láska.
Říká se, že středa je kritický den. Bude tentokrát tato pověra platit i pro Vaše znamení? Jaké poselství pro Vás má Váš anděl strážný? Podívejte se, co na Vás čeká. 

Středa nebude pro většinu znamení nijak kritickým, nebo zásadním dnem. Velmi bude samozřejmě záležet na Vašem osobním přístupu. Vaši strážní andělé Vám posílají rady, jak s tímto dnem naložit, abyste z něj vytěžili co nejvíce. Osud máte totiž pevně ve svých rukou a andělé jsou na Vaší straně. Zahoďte obavy a užijte si krásný den. 

Beran (21.3. - 20.4.) 

Kamael má pro Vás vzkaz: Je to na Vás 

Středa Vám nabídne různé situace a záleží jen a pouze na Vás, s jakým pocitem budete večer usínat. Pokud využijete věci ve svůj prospěch, můžete usínat velmi šťastní a spokojení s vývojem Vašeho dne. 

Býk (21.4. - 21.5.) 

Hagiel  má pro Vás vzkaz: Buďte asertivní 

Dejte si pozor na člověka, který se Vás bude snažit natlačit do situace nebo rozhodnutí, které Vám nebudou příjemné. Poslouchejte své pocity a nebojte se je prosadit. Pokud tak neučiníte, můžete negativní následky řešit ještě pěkně dlouho. 

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Rafael má pro Vás vzkaz: Je tu něco lepšího 

Možná se Vám poslední dobou nedaří příliš dobře. Již ve středu ale zjistíte, že vše má svůj důvod. Vaše přání totiž pro Vás ve skutečnosti nebylo zcela vhodné. Čeká na Vás totiž něco mnohem lepšího. 

Rak (22.6. - 22.7.) 

Gabriel má pro Vás vzkaz: Odpuštění 

Tento den pro Vás bude ideální na urovnání partnerských, rodinných a kamarádských vztahů. Váš anděl Gabriel stojí při Vás a pomůže Vám zvolit ta správná slova, díky kterým uzdravíte narušené vztahy. 

Lev (23.7. - 22.8.) 

Michael má pro Vás vzkaz: Odpoutejte se 

Ve středu se budete příliš upínat k situaci, která pro Vás sice není vůbec důležitá, ale nedokážete na ni přestat myslet. Odpoutejte se od této situace a nenechejte si malichernostmi pokazit krásný den. 

Panna (23.8. - 22.9.) 

Rafael má pro Vás vzkaz: Hojnost 

Ve středu se Vám bude dařit opravdu skvěle na pracovišti. Velká hojnost Vás ale může potkat také v lásce a ve zdraví. Užijte si krásný den a úspěch, který na Vás čeká. 

Váha (23.9. -23.10.) 

Hagiel má pro Vás vzkaz: Důvěra 

Anděl Hagiel Vám ve středu vnukne do hlavy otázku důvěry. Ta může mít hned několik podob. Máte problémy věřit lidem ve svém okolí? Někdo Vás zradil a Vy nedokážete opět věřit? Nebo máte naopak problém se sebedůvěrou? Ve středu začnete s těmito pocity velmi intenzivně pracovat. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

Asrael má pro Vás vzkaz: Úspěch 

Ve středu se nebojte chopit i náročnějších úkolů. Anděl Asrael stojí při Vás a pomůže Vám vyřešit všechny problémy. S chutí se pusťte do věcí, které jste již dlouho odkládaly. Půjdou Vám pěkně od ruky. 

Střelec (23.11.- 21.12.) 

Zadkiel má pro Vás vzkaz: Čekejte 

Váš anděl strážný si pro Vás na středu připravil pořádnou lekci trpělivosti. Splnění Vašich snů je již velmi blízko. Přesto ale musíte ještě chvíli počkat. Neházejte flintu do žita a užijte si v plné síle cílovou rovinku. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

Kassiel má pro Vás vzkaz: Nevzdávejte to 

Ve středu budete mít pocit, že je osud proti Vám. Nic se Vám nebude dařit tak, jak jste si plánovali. Není ale potřeba propadat panice. Není každý den posvícení. To že se Vám nedaří dnes ještě neznamená, že nezažijete obrovské štěstí hned zítra. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Uriel má pro Vás vzkaz: Láska 

Tento den si budete užívat chvíle plné lásky a romantiky. Pokud jste ve vztahu již nějakou dobu, budete si připadat jako čerstvě zamilovaní. Pokud na svou lásku teprve čekáte, můžete ji potkat právě ve středu. Mějte oči a srdce otevřené. 

Ryby (21.2. - 20.3.) 

Asariela má pro Vás vzkaz: Požádejte druhé o pomoc 

Jste velmi hrdý člověk, který nerad dává najevo svou slabost. Požádat o pomoc člověka, který má s Vaším problémem zkušenosti, rozhodně není žádná slabost ani ostuda. Myslete na to. Nemusíte být na vše sami. 

Zdroje článku: