Páteční andělské vzkazy: Jak zlepšit svůj den podle rad andělů?

Páteční andělské vzkazy: Jak zlepšit svůj den podle rad andělů?
Slunce vychází a zapadá, ale pro anděly neexistuje žádný určitý čas, kdy se nám mají věnovat. Mají neomezené množství času a jejich energie sílí pomocí sdílené radosti – momentu, kdy se radují z našich úspěchů. Také v pátek pro nás mají zprávu. Co sdělují vám?

My lidé jsme nezbední. Přestože nám někdo poradí, jen zřídkakdy následujeme instrukce. A to samé platí i v případě andělů, kteří se nám snaží pomoci. Naštěstí mají svatou trpělivost a vědí, že čas, kdy začneme rady vnímat, jednou přijde. Nikdy nás neopustí, přestože se neřídíme jejich radami. Zjistěte, co byste měli mít na paměti v pátek.

Beran (21. března – 19. dubna)

Již nyní jste šťastní. Pokud si tak nepřipadáte, pohlédněte zpátky do minulosti. Zjistíte, že existovaly doby, kdy jste byli méně šťastní. Také si připomeňte své vlastní úspěchy, pomohou vám se zaměřit na skvělou přítomnost.

Andělská rada: Nechlubte se ostatním tím, co jste dokázali. Takové chování by neblaze ovlivnilo vaši karmu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Dnes si dejte pozor na utrácení spousty peněz. Myslete na to, že ten luxus, po němž toužíte, je pouze touha, která se po naplnění změní v ještě větší touhu, a ta by vás stála další peníze. Než byste se stačili nadát, topili byste se v dluzích.

Andělská rada: Máte-li nutkání zvýšit své výdaje, kupte si něco malého a radujte se z toho, že dnes jste byli skromní.

Blíženci (21. května – 21. června)

Být schopni prožívat radost není tak těžké. Během těžkého dne si vzpomeňte, kdo měl velkou radost ze svého úspěchu, a tento úspěch mu dopřejte. Není třeba závidět ostatním, můžete štěstí někoho jiného použít jako základní kámen ke svému vlastnímu štěstí.

Andělská rada: Každý den udělejte někomu radost, může se jednat i o zvířátko.

Rak (22. června – 22. července)

Nemusíte si stěžovat, že vám nikdo nevyhoví a není tu nikdo, kdo by vás utěšil v horších chvílích. Vězte, že jsme tady my, ale také vaše rodina i vaši přátelé. Stačí jim dát šanci a nevyhazovat je od sebe.

Andělská rada: Když jste smutní, vaše mysl funguje odlišně. Zachovejte si chladnou hlavu bez ohledu na to, jak těžké to je.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nepřetvařujte se, aby si vás lidé více oblíbili. Během přetvařování splňujete jejich očekávání, ale nejste to vy. Povstaňte a ukažte jim, co se ve vás opravdu skrývá. Budete mít méně přátel, ale budou to opravdoví přátelé, kteří vám pomohou.

Andělská rada: Promlouváme k vám skrze váš vnitřní hlas. Radíme vám, kteří lidé to s vámi myslejí dobře.

Panna (23. srpna – 22. září)

Žádáme vás, abyste se rozhodovali na základě toho, co opravdu chcete, nikoli na základě strachu. Vaše obavy vám stále brání v rozvoji, neodstranili jste je. Zkuste se na ně více zaměřit, zjistěte, odkud pramení.

Andělská rada: Nejlepší je neotálet a zajít za člověkem, s nímž máte problém či nevyřešené spory.

Váhy (23. září – 23. října)

Nemusíte se trápit událostmi, které nemůžete ovlivnit. Pouze si tím prodlužujete utrpení. Poslali jste nám prosbu, abychom vás zbavili stresu, ale bez vás to nedokážeme, musíte také přiložit svou ruku k dílu.

Andělská rada: Na finanční oblast budete hodně hákliví. Zkuste místo hromadění rozdávat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vztek vám nedovolí plně vnímat naše slova. Čím více otevřenější budete novým možnostem, tím budete spokojenější. Rady k vám vysíláme ve dne i v noci. Pokud nás neslyšíte ve dne, zaměřte se na své sny.

Andělská rada: Snář bude skvělým pomocníkem, jak zjistit, na co si dát velký pozor.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Máte problém, jehož řešení hledáte u svých známých. Doufáte, že mají stejnou zkušenost. Žádná zkušenost ale není stejná. Přejeme si, abyste si tento fakt uvědomili a přestali soudit lidi, s nimiž se nepohodnete, podle lidí, s nimiž měli problém vaši přátelé.

Andělská rada: Vaše mysl je ten nejlepší přítel, který vám vždy poradí nejlépe.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Více si važte sami sebe. Ostatní k vám nebudou chovat respekt, dokud jim nedokážete, že ho jste hodni. Nebojte se vyjádřit svůj názor, nemlčte. Jakmile ostatní lidé uvidí, že se za sebe dokážete postavit, přestanou vás urážet.

Andělská rada: Chovejte se k sobě jako ke svému nejlepšímu příteli. Vy jste jediní, kdo má moc vás nezklamat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud myslíte na nás, myslíte zároveň na všechny bytosti z duchovní sféry, které se zavázaly vám pomáhat. V duchu proneste svá přání a za pár dní si všimnete pozitivních změn. Nikdy vás neignorujeme, vaše přání jsou pro nás důležitá.

Andělská rada: Těšte se ze všech darů, které vám dáváme. Radujeme se z vašeho úspěchu.

Ryby (19. února – 20. března)

Nepotřebujete více, než nyní máte. Projev vděčnosti je naším motorem k plnění dalších přání. Buďte trpěliví, na vaše další přání brzy dojde. Mezitím popřemýšlejte, jak udělat svět lepším místem.

Andělská rada: Pravé štěstí naleznete pouze tehdy, pokud se budete radovat z toho, co vám již bylo dáno.

Zdroj článku:
  • Autorský text