Horoskop na víkend 13. - 14. listopadu: Překvapené Panny, upovídaní Vodnáři a přehlcené Ryby

Horoskop na víkend 13. - 14. listopadu: Překvapené Panny, upovídaní Vodnáři a přehlcené Ryby
Všichni toužíme po odpočinku, ale ne každý odpočívat umí. Někoho o víkendu zastihnou nepříjemné okolnosti a někdo si víkend skutečně užije, tak trochu originálně po svém.

Beran

Dejte si pozor na peněženku, Berani. Než něco koupíte nebo podepíšete, tak si raději přečtěte všechny informace, i ty psané tím nejdrobnějším písmem. Neděli věnujte svým vášnivým projektům a následujte své tajné touhy.

Býk

Potřebujete-li více odpočinku, paradoxně jej nezískáte tak, že utečete od všech rušivých vlivů. V rozčílení můžete jednat zkratovitě, což vám ve výsledku vůbec neprospěje. Neodmítejte spolupráci a vysvětlete druhým, co byste právě teď potřebovali, možná se budete divit, jak se věci promění.

Blíženci

O víkendu se můžete inspirovat přáteli, kteří v poslední době změnili životní styl. Přidejte se k nim na sportovní akci a zkuste víc než jen fandit. Připravte společnou večeři a neformálně se pobavte. Inspirace je vaším heslem pro tento víkend.

Rak

Nenechte se vtáhnout do cizí záležitosti, i přestože je to tolik lákavé. Odpoutejte se od všech drbů a vydejte se po své cestě, můžete toho tolik zažít! Pokud se protistrana vaší změně brání, prostě ze situace odejděte. 

Lev

Vaše plány vám někdo může náhle překazit. Avšak společné nové řešení může být ještě zajímavější než to původní. Budete-li chtít druhým radit, držte se zpátky. Lidé mnohem lépe reagují na změny, když sami převezmou za svá rozhodnutí zodpovědnost. 

Panna

Jste skvělí v promýšlení svých plánů, ale (nejen) tento víkend si nechte prostor i na určité změny. Zcela jistě se odehrají, a tak nebudete nepříjemně překvapeni. Zůstaňte v klidu, když se stane něco, co vás vykolejí z vašich plánů. Někdy je dobré nedělat nic a vyčkat až se situace uklidní. 

Váhy

V sobotu by vám někdo mohl pěkně lézt na nervy. Když se někdo takový objeví, pořádně se nadechněte a vyžádejte si chvíli, abyste se znovu dostali do rovnováhy. Ten, který vás vyvádí z míry je pouze odrazem vaší přepracovanosti. 

Štír

Upřednostněte své zdraví a vyškrtněte si několik úkolů z vašeho diáře. Stanovte si nové reálné cíle, tak abyste na cestě k nim počítali také s časem na odpočinek. Vaše zdraví je nyní na prvním místě.  

Střelec

Pokud je rovnováha mezi prací a volným časem vaše téma, je správná chvíle na přehodnocení rozvrhu. Prozkoumejte svůj volný čas. Máte ho dostatek? Máte čas na rodinu, přátelé, ale hlavně také sami na sebe? Než se k něčemu zavážete, zvažte své možnosti.

Kozoroh

Učíte se více vnímat požadavky svého srdce. Jakmile si uvědomíte, že existuje mnoho cest, které vedou ke stejnému cíli, značně se vám uleví. Věnujte čas důležitým rozhovorům s vašimi nejbližšími, mohou vás správně nasměrovat.

Vodnář

Plánujete setkání s přáteli? Pravděpodobně se vám pusa nezastaví, jak jste plni zážitků z celého týdne. Nezapomeňte však také naslouchat, druzí vám chtějí také něco říct. V neděli v sobě probuďte svou kreativitu. 

Ryby

O víkendu můžete být přehlceni různými vjemy, které se na vás valí jako lavina. Mohou zcela ovlivnit vaše původní plány. Dejte si prostor, abyste vyjádřili svůj postoj, dříve, než učiníte nějaké impulzivní rozhodnutí. 

 

Zdroje:

www.astrostyle.com

www.ganeshaspeaks.com