Horoskop na týden od 15. listopadu: Uspěchaní Berani, zaneprázdněné Panny a nápadití Střelci

Horoskop na týden od 15. listopadu: Uspěchaní Berani, zaneprázdněné Panny a nápadití Střelci
Zajímá vás, co vám přinese tento listopadový týden? Některé znamení bude doslova zavaleno povinnostmi a někdo se bude v naopak veselit a slavit. Co čeká vaše znamení?

Beran

V tomto týdnu před vámi stojí dvě překážky, které musíte překonat. Jednou je spěch a druhou prokrastinace. Úspěchu dosáhnete jedině trpělivou a pečlivou prací. Čekají vás změny v plánováním práce a zefektivnění vašeho pracovního dne. 

Býk

Budete toužit po společnosti, zábavě a přátelských hovorech. Nicméně vám někdy trvá, než se odhodláte k činu. Místo toho zůstáváte ve svém pohodlí a váš volný čas zabírá sledování videí, které pro vás ve skutečnosti nejsou vůbec potřebná. Osvoboďte se od tohoto vzoru, zvedněte telefon a oslovte vaše přátelé.

Blíženci

Během tohoto týdne si můžete všimnout, co vám bere energii a z čeho ji naopak čerpáte. Zastavte se občas uprostřed činnosti a uvědomte si, jak se právě teď cítíte. Možná vás napadne změna, kterou můžete udělat hned, některé myšlenky si zapište a později se k nim můžete vrátit.  

Rak

Zatmění měsíce přinese do vašeho života podstatné změny. Poznáte někoho nového, kdo váš svět obrátí vzhůru nohama. Prozkoumáte oblast, ve které jste se dosud cítili nesví. Může to být dobrodružství, ale buďte na sebe opatrní. 

Lev

Pravděpodobně vás čekají nějaké změny v domácnosti. Stěhování, nový nábytek nebo dočasný spolubydlící? Všechny změny budou podpořeny, tak aby byly výhodné pro všechny zúčastněné. Rýsuje se také lepší pozice ve firmě. Neostýchejte se a jděte této příležitosti naproti.

Panna

Vaše plány se tento týden mohou změnit. Přijdou neodkladné záležitosti, nahromadí se vám emaily a telefonáty. Možná máte pocit, že jste nepostradatelní, ale dejte si stopku dříve, než budete úplně vyčerpaní.

Váhy

Tento týden budete hledat materiální rovnováhu. Kolik věcí skutečně potřebujete a co už je nad míru? Možná se ptáte svých známých, jestli nechtějí starou pohovku nebo to babiččino houpací křeslo, které stálo poslední dva roky v prázdném pokoji. Udělejte si ve věcech pořádek, pořádně se vám uleví.

Štír

Nemáte rádi příliš mnoho pozornosti, ale tyto dny s vámi budou chtít vaši přátelé oslavovat. Přijměte komplimenty a užívejte si přítomnost vašich blízkých. Projevují vám tak svou náklonnost a lásku.

Střelec

Tento týden bude nápadití a podnikaví. Vaším průvodcem bude intuice. Během dne můžete vidět různé symboly a znaky, v noci zase archetypální sny. Nenechte se příliš unést od povinností a závazků. Využijte tyto dary k tvoření, ale neposouvejte termíny odevzdání vaší práce. 

Kozoroh

Jste člověk, který je oddaný svým povinnostem. Přiznejte si však, že rádi přispíváte lidem kolem vás. Tento týden můžete pomoct nějakou prací pro charitu nebo se připojit k úpravě životního prostředí s ochránci přírody. 

Vodnář

Tento týden se mohou na vaší cestě objevit nové možnosti, které jste dříve neviděli. Dostane se vám nečekané pochvaly od nadřízeného, můžete být oceněni za profesionální práci a oddanost. Pokud hledáte novou práci, všímejte si každé informace i každého znamení, dveře k úspěchu jsou otevřené. 

Ryby

Vaše zvídavost nezná mezí. Tento týden budete skvělými studenty a vůbec nevadí, že už máte dávno po škole. Budete se chtít učit novým věcem, nabírat zkušenosti a pátrat po tajemném. Seznámíte se s novými lidmi a navážete důležitá spojení. 

 

Zdroje: