Silvestrovský horoskop mnohé velmi mile překvapí

Silvestrovský horoskop mnohé velmi mile překvapí
Možná tomu nevěříte, ale vaše znamení zvěrokruhu do značné míry ovlivní i příchod nového roku. Zajímá vás, jak vstoupí do nového roku 2022 třeba Býci či Blíženci?

Anebo byste rádi zjistili, která znamení patří mezi skvělé hostitele a která se zase projevují tím, že oslavy nového roku příliš neřeší? V tom případě se společně s námi pojďte podívat na to, jak nejspíše budou letošní silvestrovské oslavy probíhat. Mnohé to možná velmi překvapí.

Beran

Dokážete být za každou cenu centrem vší pozornosti. Patříte mezi vůdčí typy, tudíž se nelze divit tomu, že o vás na silvestrovské party každý ví. Po právu nosíte označení krále večírků. Pokud budete trávit Silvestra ve společnosti Vah, budete jim připadat otravní, pokud naopak přizvete k silvestrovskému veselí Blížence, budete se skvěle bavit u míchaných drinků odvážných kombinací, se kterými přivítáte rok 2022.

Býk

Raději jistě zůstanete doma jako každý rok a dáte si chlebíčky a budete popíjet víno.

Pohodu a klid na gauči vám žádný večírek nevynahradí. V případě, kdy letos uděláte výjimku a vydáte se do centra oslav, budete nejspíše mezi prvními opilými. Poctivý silný alkohol totiž do sebe budete házet dříve než odbije půlnoc. Pozoruhodné je, že vám ani vysoká hladina alkoholu v krvi nedovolí udělat ostudu, jako tomu bývá u jiných ohnivých či vzdušných znamení.

Blíženci

Letos si na Silvestra buď nedáte ani kapku alkoholu, anebo naopak vypijete celý bar. Patříte mezi extrémisty a jdete od jednoho extrému k druhému. V zásadě se nikdy neřídíte radami druhých a děláte si, co chcete, a to nejen na Silvestra. Silvestra raději travte s někým, kdo vás pohlídá a nedovolí vám se příliš utrhnout ze řetězu.

Rak

Letošní Silvestr pro vás bude trochu melancholický. Dáte si červené víno a budete doufat, že nepropadnete každoroční depresi a bilancování. V tomto případě by se pro vás letošní Silvestr mohl stát noční můrou. Neradi mícháte alkohol, takže se u vás dá očekávat, že příchod nového roku zapijete tradičním šampaňským.

Lev

Letos budete naprosto skvělými hostiteli. Jste velmi velkorysí a ostatní vás velmi rádi zvou k sobě domů či na nějakou akci. Dávejte si ovšem pozor na svou pýchu, která může mnohým hostům pěkně pokazit celý večer.

Panna

Neměli byste letos rozhodně nic organizovat. Jste perfekcionisti, a tudíž by vaše silvestrovská oslava mohla mít trochu nudný spád. Často jste totiž přehnaně pečliví, což se na Silvestra úplně příliš nehodí. A co budete pít? Jako každý rok dáte přednost elegantním a klasickým koktejlům, které budete popíjet v nových skleničkách k tomu určených. Pivo z plechovky si asi jen tak nedáte.

Váha

Od vás se jednoduše nedá čekat nějaký nespoutaný večírek, máte totiž raději klid a pohodu. Na žádnou party vás jen tak nikdo nedostane a když už se někam odhodláte jít, váš večer bude končit několika málo skleničkami, a to přesně pár minut po půlnoci. Nuda s vámi sice nebude, ale zábava také zrovna dvakrát nehrozí.

Štír

Jste nevyzpytatelní a plní energie, která z vás úplně čiší. Pokud se Silvestr potká s vaší dobrou náladou, bude se jednat o Silvestr ve skutečně velkém stylu. Často totiž party končíte až pozdě nad ránem a Silvestr žádná obyčejná party není. K tomu všemu si potrpíte na kvalitní a drahé koktejly, které naprosto milujete. Šetřit na Silvestra byste tak měli začít již nyní.

Střelec

Na večírcích se vždy do značné míry projeví vaše upovídanost a také otevřenost. Jste vždy elegantní a zábavní zároveň. Silvestr ve společnosti Střelců pro vás může znamenat velmi bujarý večírek, který jen tak neskončí.

Kozoroh

Je jasné, že vás na Silvestra můžeme potkat pouze s knihou v ruce u televizní estrády, která běží jen proto, abyste měli alespoň pocit, že nějaký Silvestr vůbec je. Bolest hlavy po Silvestru u vás tedy rozhodně nehrozí. Navíc nemáte příliš rádi ani alkohol, takže je pro vás Silvestr jako každý jiný den.

Vodnář

Umíte příjemně překvapit, pokud vám dá vaše okolí prostor a do ničeho vás nenutí. Patříte mezi velmi milé společníky, což by do vás řekl málokdo. Na Silvestra ovšem všem vytřete zrak svým dobrým smyslem pro humor i ostrovtipem. Velmi dobře si porozumíte s Blíženci.

Ryby

Musíte mít dobrou náladu na to, abyste zvládli opilecké pošťuchování, které vás bude čekat na Silvestra. Pokud se ovšem vaše společnost netrefí do vaší nálady, bude z tohoto večera pěkný problém.

 

Zdroj: