Partnerský horoskop na týden od 29. listopadu: Lvi napraví své chyby a Kozorozi zažijí společenský úspěch

Partnerský horoskop na týden od 29. listopadu: Lvi napraví své chyby a Kozorozi zažijí společenský úspěch
Strávíte týden v partnerově náruči nebo se zavřete doma v pokoji, kde budete o vašem vztahu rozjímat? Podívejte se na vaše znamení zvěrokruhu, abyste zjistili jaká energie vás v partnerství tento týden pravděpodobně čeká.

Beran

Nebojte se pustit si k sobě své fantazie, Berani. Tento týden propadnete snům a budete chtít uskutečnit něco nového. Hledání dobrodružství s vaším partnerem vám zvedne náladu a povzbudí vás ve společné lásce.

Býk

Energie romantické Venuše vám velmi usnadní komunikaci s vaším partnerem. Pokud jste v posledních dnech měli pocit, že váš vztah strádá, v tomto týdnu můžete najít společné téma skrze zájmy či kulturu. 

Blíženci

Na začátku týdne upoutáte svou temperamentní povahou. Je to skvělý čas na příjemný a zábavný večer ve dvou. Pokud vás partner nepřijímá takové, jakými skutečně jste, a pokud máte pocit, že se musíte změnit, abyste splnili něčí očekávání, pravděpodobně pro vás není tím pravým. 

Rak

Rčení “Láska hory přenáší” pro vás v tomto týdnu platí zcela doslova. Na cestě k vaší lásce vás nic a nikdo nezastaví. Pokud jste od své lásky daleko, jste připraveni skočit do letadla, i kdyby se mělo jednat jen o pár dní strávených spolu. 

Lev

Pokud se kolem vás pohybuje někdo, jehož pozornost vám není příjemná, nebojte se odmítnutí, tento týden si snadno nastavíte hranice. Snáze také překonáte všechny chyby ve vztazích, které jste v poslední době udělali. Prospěje vám procházka nebo alespoň krátký pobyt v přírodě. 

Panna

Máte chuť vylepšit váš domov a vymalovat pokoj či přestěhovat nábytek, i když vaše drahá polovička od vás očekává pozornost? Je zcela v pořádku, když se chvíli věnujete reorganizaci a osvěžení prostoru. Váš domov připraví prostředí pro všechny budoucí romantické chvíle, takže tento čas můžete pokládat za přípravu na milostný vztah.

Váhy

Během první části týdne se budete rádi držet doma a čas můžete využít k intimním hovorům s vaším partnerem. Až naberete dostatek sil, vraťte se do společenského života a investujte čas do tvůrčích zájmů a přátelství. 

Štír

Můžete se pokusit přimět svého partnera, aby přišel tentokrát on mezi vaše přátelé, zjistíte tak, jak si spolu všichni rozumí. Tento týden je ideální chvíle na posílení citových vazeb a partnerské komunikace.

Střelec

Tento týden budete mít mnoho příležitostí k vyjádření svých citů. Budete vedeni k realistickému plánování budoucnosti a zároveň vyzváni k využití své osobní síly. Vyhněte se přílišnému tlaku na sebe a koncem týdne k sobě buďte obzvlášť laskaví.

Kozoroh

Tento týden budete společensky velmi úspěšní. Neschovávejte se v koutě, protože byste přišli o mnoho zážitků. Budete velmi empatičtí, proto můžete otevřít i témata, kterým jste se jindy vyhýbali.

Vodnář

V následujících dnech si udělejte čas jen pro sebe a projděte si v mysli aktuální okolnosti. Jen se ujistěte, že jste k sobě jemní a příliš na sebe netlačíte. Můžete jen odpočívat nebo cítíte-li se silní, uvolnit staré vztahové trauma. Procházka v přírodě vám osobní léčení usnadní. 

Ryby

Snažte se během týdne odpočívat. Mnoho lidí bude vyhledávat vaši pozornost a žádat o rady. Někteří dokonce nemusí respektovat nastavené hranice. Zůstaňte neoblomní, abyste nepřišli o veškerou energii. 

 

Zdroj: