Čínský horoskop pro Hada na rok 2022. Jste Had?

Čínský horoskop pro Hada na rok 2022. Jste Had?
Čínský horoskop se ve své podstatě mění vždy po dvanácti letech. Každý rok totiž hraje hlavní roli v tomto horoskopu jiné znamení. Pro Čínu je čínský horoskop středobodem jejich zájmu. Umí totiž vypovídat i o věcech, která se lidé často nedozví jinak než právě na základě tohoto velmi dobře propracovaného horoskopu.

Čínský nový rok nezačíná tak jako ten náš, ale začíná zhruba až na přelomu ledna a února. Založen je na soustavě dvanácti různých zvířat a také pěti živlů. Každému zvířeti je poté přiřazen jeden rok. Patříte mezi Hady? Pokud to nevíte, mrkněte se na poslední odstavec tohoto článku, ve kterém jsou uvedeny roky narození znamení Hada.

Pokud některý rok souhlasí s tím vaším, rozhodně se začtěte do následujícího čínského horoskopu pro Hady na rok 2022.

Had

V roce 2022 budete velmi soustředění. Dokážete se dokonce soustředit na několik různých věcí najednou. Svou pozornost tak budete umět bravurně rozdělit mezi svého partnera, děti, práci, domácnost i relax. Všechno, na co v roce 2022 sáhnete, se vám také pořadí. Jste velmi chytří a také ambiciózní a díky tomu se vám bude dařit i na pracovním poli. Snažte se ovšem někdy také chvilku meditovat, abyste uvolnili své přepracované tělo i mysl. Kromě jiného posílíte svou koncentraci a soustředění. Zdá se vám často o dětech? Jednat se o může o nějakou pomoc v oblasti dětí nebo o rodinné štěstí či radost. Možná mezi sebou brzy přivítáte nového člena rodiny. 

Práce pro vás bude motivující 

V roce 2022 pro vás bude vaše práce extrémně motivující. Potkáte zajímavé lidi a vyděláte i velmi slušné peníze. V případě, kdy máte nějaký plán, jak být v práci ještě úspěšnější a výkonnější, sem s ním. Možná část svých úspor věnujete do rozjezdu nového podnikání či do obchodu, který pro vás bude výnosný. Do rizik se nikdy nevrhejte bezmyšlenkovitě a vždy mějte připravenou i tu horší variantu. Dávejte si také pozor na nevýhodné půjčky, které by váš byznys mohly zazdít ještě dříve, než se stačí rozjet.

Ani vy samotní raději nikomu nepůjčujte peníze. Nemuseli byste z nich totiž už vidět ani korunu, což by se vám jistě nelíbilo. O peníze totiž v příštím roce nebudete mít nouzi. Na nějaké extrémní vyhazování z kopýtka to ovšem taky nebude.

V lásce to bude bída

V lásce to v roce 2022 bude doslova bída. Máte ambice k tomu si udržet vztah alespoň několik měsíců, ale zatím se vám to příliš nedaří. Dokonce i někteří vaši přátelé se vám snaží najít spřízněnou duši, ale zatím ani oni nejsou příliš úspěšní. Vztahy jsou ovšem pro lidi tím zcela největším bohatstvím v životě, a to víte i vy samotní.

Avšak stále netušíte, co děláte špatně, že vám každý vztah ztroskotá. Často se svému partnerovi budete zamlouvat zejména tehdy, když ze sebe jakožto správný had svléknete svou kůži, a tak odhalíte svojí skutečnou osobnost. To vy ovšem bohužel nedokážete.

K tomu, abyste se plně otevřeli své nové partnerce či partnerovi totiž potřebujete daleko více času. Jste totiž příliš uzavření sami do sebe a málokomu se svěřujete. Vaši partneři se poté ovšem cítí nekomfortně. Zamyslete se nad sebou.

Zdraví máte pouze jedno

Možná vám to stále nedochází, ale zdraví máte skutečně pouze jedno. Začněte o něj tedy konečně správně pečovat. Domníváte se, že vás nečekají žádné zdravotní problémy, když se téměř vůbec nehýbete a zdravý životní styl je vám cizí? V tom případě jste na omylu. Pokud nezačnete trochu více přemýšlet o tom, co jíte a jak se hýbete, nenechají na sebe první zdravotní komplikace příliš dlouho čekat. Vyhněte se jim včas a udělejte všechno proto, aby vám žádná nemoc nezkřížila váš život.

Roky narození Hadů

Pokud vaše narození souhlasí s některým z těchto dat, vítáme vás mezi Hady.

1905, 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, ...

 

Zdroj:

  • autorský text