Raci: Partnerský horoskop na týden od 29.11.: Nedivte se, pokud se za vámi začne opačné pohlaví otáčet

Raci: Partnerský horoskop na týden od 29.11.: Nedivte se, pokud se za vámi začne opačné pohlaví otáčet
Raci jsou smyslní, vášniví a velmi dobře naladění na lásku a fyzické pocity - pokud dokáží důvěřovat natolik, že dokáží odbourat své zábrany a vpustit do svého světa druhou osobu. Raci mohou být v randění zdrženliví a zapojení se do hry na seznámení, ať už prostřednictvím textových zpráv nebo konverzace, může citlivým rakům připadat jako mučení. Raději objevují a prověřují potenciální partnery v málo stresujícím prostředí, například ve třídě, jako sousedé nebo v místní kavárně.

Co vás, milí raci, čeká v nadcházejícím týdnu?

Tento týden jste přímo vybízeni k tomu, abyste se spojili se svými touhami a sny. Buďte divocí, flirtujte a přilákejte tak hned několik obdivovatelů.

Ať už se z toho vyklube něco romantického nebo půjde jen o pouhé jiskření, je důležité nechat vyzařovat své pravé já – velké a odvážné. Osoby, které to k vám přitahuje, když jste syroví a opravdoví, jsou právě těmi, které nakonec chcete mít kolem sebe.

Váš vnitřní rebel

Na večírku se váš vnitřní rebel tak jako tak projeví. Vyvěste vlajku svobody a sledujte co se bude dít.

U vás, kteří jste zadaní, by mohl nastat syndrom „sousedova tráva je zelenější“ a váš pohled může zabloudit k jiným možnostem. Není na škodu užít si trochy nevinného škádlení, pokud si ovšem ten záchvěv vzrušení schováte pro svého partnera.

Změna na obzoru

V pevném svazku není vyloučena žádost o ruku. Pokud jste nezadaní, máte velkou šanci potkat někoho s dlouhodobým potenciálem. Budete přitahovat pozornost všude kde se objevíte.

Tento týden se budete cítit koketně, magneticky a prostě báječně.

Zdroje: